Mutlu: Muhalefet, iktidarın yan bahçeleri oldu!

Mutlu: Muhalefet, iktidarın yan bahçeleri oldu!

SİYASET 10.09.2023 15:10:04
Mutlu: Muhalefet, iktidarın yan bahçeleri oldu!

Muhalefet partilerinin tam anlamıyla muhalif olamadığını, iktidarın yan bahçeleri olduklarını belirten Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, kendilerine 'neden parti kurdun' diyenlere yanıt vererek, "Tam da bu sebepten dolayı parti kurduk" dedi.

ANKARA (İGFA) - Kurduğu yeni oluşumla adından sıkça söz ettiren ve büyük bir ivmeyle iktidar basamaklarını hızla çıkan Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, yaptığı son değerlendirmede muhalefet partilerini eleştirdi.

Hiçbir partinin tam anlamıyla halka hizmet etmediğini ifade eden Mutlu, ülke siyasetine ilişkin önemli tespitlerde bulundu.

"Sayın Kılıçdaroğlu 'Halk isterse istifa ederim' diyor.  Sayın Ekrem İmamoğlu dert yanan CHP’liye, 'Hepsini tedavi edeceğiz' diyor. Sayın Meral Akşener, 'Ne kumar masasında ne de noter masasında olmayacağız' diyor" diyen Genel Başkan Mutlu, "Sayın Ali Babacan, 'Sayın Erdoğan ve irili ufaklı ortakları bu ülkeyi maalesef yönetemeyecek' diyor. Keza diğer partiler aynı söylem içerisinde gününü geçiriyor. Şimdi bize soruyorlar; neden parti kurdunuz? Tam da bu yüzden! Çünkü Türkiye’yi sahipsiz bıraktınız, koltuk derdine düştünüz. İçerde eleştiren muhalefet olmadınız, olamadınız! İktidarın yan bahçesi gibi oldunuz. Elle tutulur hiçbir icraat yapamadınız. Birlik olamadınız. Halka kendinizi anlatamadınız. Halkı mahkum ve mecbur ettiniz. Gerçekleri kimsenin yüzüne söylemediniz. Siz iktidar değil muhalefet olmak istediniz ve oldunuz. Derdiniz halk, derdiniz iktidar olmak değildi. İşte bu yüzden biz geldik!" diye konuştu.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.