MÜSİAD, Türkiye’nin en kapsamlı fuarına hazırlanıyor

MÜSİAD, Türkiye’nin en kapsamlı fuarına hazırlanıyor

GÜNDEM 15.09.2022 12:51:30
MÜSİAD, Türkiye’nin en kapsamlı fuarına hazırlanıyor

Türkiye ve bölgenin en önemli karma ticaret fuarlarından olan MÜSİAD EXPO, 2-5 Kasım tarihlerinde 19'uncu kez kapılarını açıyor. TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek fuara 124 ülkeden 100 binin üzerinde ziyaretçi ve katılımcı bekleniyor.

İZMİR (İGFA) -Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD EXPO Karma Ticaret Fuarı, bu yıl 2-5 Kasım tarihlerinde TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını açacak. 19'uncu kez düzenlenecek etkinlikte, 124 ülkeden 100 binin üzerinde ziyaretçi ve katılımcı ağırlanması ön görülürken, fuara gelecek nitelikli alım heyetleri girişimci, yatırımcı ve sanayici iş insanları ile bir araya gelecek.

MÜSİAD EXPO'DA NİTELİKLİ ALIM HEYETLERİ İŞ İNSANLARI İLE BULUŞACAK

Pandemi sonrası gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020'de salgının etkilerine rağmen yüzde 97'lere ulaşan bir memnuniyet oranı ortaya çıktığını belirten MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, küresel etkilerden sıyrılan MÜSİAD EXPO 2022'nin küresel ticarete yön vereceğini söyledi.

Genel Başkan Asmalı değerlendirmesinde, "1993’ten beri düzenlediğimizi fuarda bu yıl 25 bin metrekarelik alanda, 124 ülkeden 100 binden fazla ziyaretçi ve katılımcı ağırlayacağız. Avrupa'dan, Asya'dan Afrika'dan ve MENA bölgesinden çok ciddi katılım var. Azerbaycan, Rusya, Katar, Suudi Arabistan, Fas, Endonezya, Nijerya, Pakistan, İran, Cezayir gibi ülkeler başta olmak üzere çok sayıda ülkeden nitelikli alım heyeti küresel ticaretin merkezi MÜSİAD EXPO'da yerini alacak. MÜSİAD EXPO'da kapsamlı ve derinlemesine bir araştırma yaparak firma ve ürün bazlı alım heyetlerini ülkemize davet ettik. 24 farklı sektörden katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirecek B2B görüşmelerin olumlu sonuçlar doğuracağını ön görüyoruz. Küresel ve bölgesel ticarete yön verecek bu büyük buluşma için heyecanlıyız" dedi.

MÜSİAD EXPO 2022’ye ilişkin açıklamalarda bulunan MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı ise MÜSİAD tarafından başlatılan Anadolu Üretim ve Yatırım Hareketine atıfta bulunarak, MÜSİAD EXPO ile ülke genelinde devam eden girişimlere maksimum fayda sağlayacaklarını söyledi.

Şehit Özkan Özkanlı’nın Cenazesi Aksaray’da Defnedildi

AKSARAY TARIMINA DEV YATIRIM: 861 MİLYON TL’LİK SULAMA PROJESİ BAŞLIYOR

ASÜ’den sağlık alanında anlamlı iş birliği

TÜBİTAK destekli proje ile çömlek peyniri geleceğe taşınacak

SELÇUKLU KÜLLİYESİ ALTINDA YER ALAN KAPALI OTOPARK TAMAMLANIYOR

Aksaray’da Narkotik Operasyonları: 19 Gözaltı, 2 Tutuklama

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

  • BIST 100

    9998,20%-1,08
  • DOLAR

    40,02% 0,13
  • EURO

    46,89% 0,11
  • GRAM ALTIN

    4234,97% -1,25
  • Ç. ALTIN

    6816,95% 0,06

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.