Müjdeyi Bakan Kasapoğlu verdi: KYK kredi faizleri siliniyor

Müjdeyi Bakan Kasapoğlu verdi: KYK kredi faizleri siliniyor

GÜNDEM 25.11.2022 12:02:36
Müjdeyi Bakan Kasapoğlu verdi: KYK kredi faizleri siliniyor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yüksek öğrenim kredi borçlarının yeniden yapılandırılma süreci ve öğrencilerin yapması gerekenlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

ANKARA (İGFA) - Burs ve krediye başvuramayan öğrenciler için ek süre verildi. 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yarın (26 Kasım Cumartesi) saat 23:59'a kadar burs ve krediye başvuramayan öğrencilerin başvurularının alınacağını söyledi.

Bakan Kasapoğlu KYK borçlarına ilişkin endeks tutarlarının kaldırıldığını ve borcu olan öğrencilerin ödemelerini endeks tutarı olmadan yapabileceğini kaydetti.

Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından olayı bir devrim olarak nitelendirirken, "1 milyon 392 bin 629 gencimizin ödenmemiş veya ödenecek GSB öğrenim kredisi endeks farkını bugün itibarıyla kaldırdık. Hayırlı uğurlu olsun" mesajı verdi.

https://twitter.com/kasapoglu/status/1596037460009418752

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    10858,52%-2,02
  • DOLAR

    41,68% 0,20
  • EURO

    48,97% 0,24
  • GRAM ALTIN

    5193,03% 0,69
  • Ç. ALTIN

    8575,61% 0,66

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.