Muhtar “sorunlarımız var” dedi, Vali Aydoğdu, Kaymakam, Belediye Başkanı ve birim amirleri ile eski köy yeni mahalle Balcı’ya çıkarma yaptı

Muhtar “sorunlarımız var” dedi, Vali Aydoğdu, Kaymakam, Belediye Başkanı ve birim amirleri ile eski köy yeni mahalle Balcı’ya çıkarma yaptı.

HABER 12.10.2021 11:30:00
Muhtar “sorunlarımız var” dedi, Vali Aydoğdu, Kaymakam, Belediye Başkanı ve birim amirleri ile eski köy yeni mahalle Balcı’ya çıkarma yaptı

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu hafta sonu kendisinin kullandığı araç ile Ortaköy İlçesi’nden Aksaray’a dönerken eski belde sonra köy şimdi Ortaköy İlçesinin mahallesi olan Balcı’da vatandaşlarla bir süre sohbet etti. 
Yapılan referandum ile 6 km uzaklıktaki Ortaköy İlçesine mahalle olarak bağlanan yerleşim yerinin sorunları olduğunu belirten vatandaşlara pazartesi günü mahallelerini geleceği sözünü veren Vali Aydoğdu;  beraberinde Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, Ortaköy İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, İlçe Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir ve birim amirleri ile Ortaköy İlçesine giderek Balcı mahallesini ziyaret etti. 
Mahalle muhtarı İbrahim Keskinkılıç, mahalleli kadın ve erkeklerle istişare toplantısı yapan Vali Aydoğdu; sorun, ihtiyaç ve talepleri dinledi. Mahallenin belde iken belediye başkanlığını yapan Yunus Yıldız mahalle adına taleplerini sırayla Vali Hamza Aydoğdu’ya aktardı. Talepleri dinleyen Vali Hamza Aydoğdu, yerel yönetim ve birimlere sorunların çözümü için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi. 
Devletin temel hizmetlerle ilgili gerekli çalışmaları yürüttüğünü ancak sınırsız imkânların bulunmadığını belirten Vali Hamza Aydoğdu; güzelliklerin paylaşılarak artırılacağını bu noktada adil ve adaletli şekilde davranılmasının büyük önem taşıdığını söyledi. Herkesin yapılan hizmetlerin korunmasında sorumluluğu olduğunu kaydeden Vali Aydoğdu; mahalle olarak Ortaköy ilçesine bağlanan Balcı’nın sorunlarının çözümü için ilçe belediyesi ve ilgili birimlerin gerekli çalışmaları hemen başlatacağını söyledi. 
Vatandaşlardan ilettikleri sorunları not almalarını isteyen Vali Aydoğdu 1.5 ay sonra Balcı mahallesini tekrar ziyaret edeceklerini yol, su, atıl binalar ve diğer sorunlarla ilgili yapılan ve yapılamayan çalışmaları tekrar görüşeceklerini söyledi. 
Vatandaşlar; ziyareti ve gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Vali Hamza Aydoğdu, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir ve birim amirlerine teşekkür etti.

 


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.