MOBİL KUAFÖR UYGULAMASI YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

BAŞKAN DİNÇER “VATANDAŞLARIMIZIN GÖNLÜNE DOKUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”

HABER 21.08.2023 13:43:00
MOBİL KUAFÖR UYGULAMASI YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Aksaray Belediyesi dar gelirli aileler başta olmak üzere yaşlı, engelli ve sosyal yardıma ihtiyaç duyan herkesin ihtiyacını karşılayacak çalışmalar yaparak vatandaşların gönlüne dokunuyor. Bu hizmetlerden biri olan mobil kuaför aracı. Kent genelinde program dahilinde belli bir rota çizerek bugüne kadar binlerce vatandaşın faydalanması sağlandı.

Aksaray Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personelleri tarafından sağlanan kuaför hizmetini bayanlar için bayan, erkekler içinde erkek kuaförü her yaş grubundan kadın veya erkeğin saç kesimlerini gerçekleştiriyor.

Kullan at malzemelerle hizmet verilen araçta, ekipmanlar her kullanım sonrası sterilizasyon makinesinde dezenfekte ediliyor.

Mobil kuaför hizmeti hakkında konuşan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, mobil kuaför aracının hafta içi her gün ücretsiz olarak hizmet verdiğini açıkladı. Belediye Başkanı Dinçer konuşmasının devamında “Sosyal belediyecilik alanında birçok yenilikçi projeye imza atan Belediyemiz, hayata geçirdiği ‘Mobil Kuaförlük’ projesi ile kuaför ve berber imkânı kısıtlı olan mahallelere giderek hizmetini vatandaşın ayağına götürüyor.

Dar gelirli aileler başta olmak üzere; yaşlı, engelli ve sosyal yardıma ihtiyaç duyan herkesin ihtiyacını karşılayacak çalışmalar yapan Belediyemiz, vatandaşların gönlüne dokunmaya devam ediyor” dedi.

Kendilerine sunulan hizmeti yorumlayan vatandaşlar, “Kuaför hizmeti ayağımıza kadar geldi, çok memnunuz. Teşekkür ederiz Başkanımıza” ifadelerini kullandılar.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.