MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ AKSARAY-MERKEZ "BAĞLIKAYA BELDE TEŞKİLATI" KURULMUŞTUR

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ AKSARAY-MERKEZ "BAĞLIKAYA BELDE TEŞKİLATI" KURULMUŞTUR.

HABER 6.02.2021 01:50:00
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ AKSARAY-MERKEZ

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Av.Mustafa ÇÖLKESEN yaptığı yazılı açıklamada;

"Aksaray İl Merkezine bağlı Bağlıkaya Kasabası'nda Belde Teşkilatımızı oluşturduk.Bağlıkaya Belediye Başkanımız Dursun ESER ile yaptığımız istişareler neticesinde Bağlıkaya Belde Başkanımız Recep ESER kardeşimiz olmuştur.

Belde Başkanımıza ve yönetiminde yer alan Bağlıkaya'nın yiğit bozkurtlarına hayırlı olmasını diliyorum.Ülkücü Harekete her zaman güç veren, yıllardır Milliyetçi Hareket Partisinde bulunan Bağlıkaya Kasabası'nda "Belde Teşkilatımızın" faaliyete geçmesi bizlere güç katmıştır.

Bağlıkaya Belde Teşkilatı'mızın partimize, ilimize ve Bağlıkaya Kasabası'na hayırlı olmasını diliyorum, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    10858,52%-2,02
  • DOLAR

    41,68% 0,20
  • EURO

    48,97% 0,24
  • GRAM ALTIN

    5193,03% 0,69
  • Ç. ALTIN

    8575,61% 0,66

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.