Milli Heyecan Aksaray´da Yaşanacak

8.12.2017 22:16:39
Milli Heyecan Aksaray´da Yaşanacak
Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takımlar As Başkanı Hakan Gümüşsoy, Vali Aykut Pekmezi ziyaret ederek Ocak ayında Aksaray´da Yapılacak Hentbol Milli Takımı maçları için fikir alış-verişinde bulundu. [caption id="attachment_2010" align="aligncenter" width="300"]Milli Heyecan Aksaray´da Yaşanacak Milli Heyecan Aksaray´da Yaşanacak[/caption]
A Milli Erkek Hentbol takımımızın 2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemelerinde 5. grupta, 4 Ocak 2018´ de Hollanda, 14 Ocak 2018´ de Yunanistan A Milli takımları ile oynayacağı maçların Aksaray´ımız da Hasandağı Spor Salonunda yapılacağını belirten Gümüşsoy; ?Valimiz Aykut Pekmez´in önderliğinde uzun uğraşlarımızın sonucunda milli maçlarımızı Aksaray´da yaşayacağız. A Milli Takımımızın ay sonuna doğru Aksaray´da kampa girecek. Hasandağı Spor Salonu´ndaki eksiklerini kısa zamanda tamamlayarak Aksaray olarak milli heyecana hep birlikte sahip çıkacağız? dedi. Gümüşsoy, başta Valimiz Aykut Pekmez ve Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederek, Aksaraylıları maçlarda Milli Takıma desteğe çağırdı. Vali Pekmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aksaray için ve Milli Takım için yaptığı çalışmalardan ötürü Gümüşsoy a teşekkür ederek A Milli Erkek Hentbol takımımıza maçlarında başarılar diledi.  

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.