MİLLETVEKİLİ KAŞLI'DAN BAŞKAN DİNÇER'E NEZAKET ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ KAŞLI

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Milletvekili Ramazan Kaşlı’yı başkanlık makamında ağırladı. Başkan Dinçer, Aksaray’da yapımı tamamlanarak hayata geçirilen projeleri hakkında bilgi verdi. Yapılan görüşmede yapımı devam eden projeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’ Sayın Milletvekilimizin yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduk. Cumhur İttifakı olarak şehrimizi her alanda güzel yerlere getirmenin gayreti içerisinde ortak akıl ve iş birliği içerisinde çalışıyoruz. ‘’ Dedi.

 

Milletvekili Ramazan Kaşlı ise Belediye Başkanı Evren Dinçer’in Aksaray’a kazandırdığı projeler ve yaptığı tüm çalışmalar için teşekkür ederek başarılar diledi



  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    38,06% 0,38
  • EURO

    43,15% 1,41
  • GRAM ALTIN

    3959,35% 2,28
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.