MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU VE BAŞKAN DİNÇER, ANKARA’DA ŞEHRİMİZ İÇİN BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

HABER 9.06.2020 17:37:00
MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU VE BAŞKAN DİNÇER, ANKARA’DA ŞEHRİMİZ İÇİN BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, temaslarda bulunmak üzere gittikleri Ankara’da Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız ve Tarım Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç’u ziyaret etti.

Ankara’da gerçekleşen ziyarette, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile Milletvekili Aydoğdu ve Başkan Dinçer, Aksaray il sınırları içerisinde yer alan Karayolları sorumluluğunda bulunan yol ağını konuştular. Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Bölge Müdürlüğünün Aksaray’da ki yatırımlarından bahsetti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu Milletvekili Aydoğdu ve Başkan Dinçer’e iletti.

Daha sonra Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız’ı ziyaret etti. DSİ’nin Aksaray bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız ile Milletvekili Aydoğdu ve Başkan Dinçer fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, daha sonra Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç’u da ziyaret etti. Milletvekili Aydoğdu ve Başkan Dinçer, Aksaray ekonomisinde Tarım ve Hayvancılığın önemli paya sahip olduğunu belirtti. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ile Milletvekili Aydoğdu ve Başkan Dinçer, Aksaray’da orman varlığı ile Aksaray tarımının daha iyi noktaya gelmesi için yapılacak yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Aksaray’da Orman Yangınlarına Karşı Seferberlik Toplantısı yapıldı

Aksaray’da Kavşakta Kaza: 2 Araç Çarpıştı, 1 Kişi Yaralandı

Yangınlarla İlgili Provokatif Paylaşım Yapan 13 Kişi Hakkında İşlem Başlatıldı

BİLİM MERKEZİNDE, TÜBİTAK YAZ AKADEMİSİ BAŞLADI

Vali Kumbuzoğlu’ndan Yaralı Polis Memuruna Ziyaret

Aksaray’da Kan Donduran Aile Dramı: “Beni Öldürecekti” Dedi, Eşini Vurdu!

Aksaray İl Özel İdaresi Darıhüyük GES Enerji Üretimine Başladı

  • BIST 100

    10487,25%-0,52
  • DOLAR

    40,56% -0,01
  • EURO

    46,92% 0,18
  • GRAM ALTIN

    4342,86% 0,07
  • Ç. ALTIN

    6952,68% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.