MİLLETVEKİLİ ALTINSOY’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

MİLLETVEKİLİ ALTINSOY’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

HABER 11.01.2024 13:51:00
MİLLETVEKİLİ ALTINSOY’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI


AK Parti Aksaray Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon üyesi Hüseyin Altınsoy, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
Rahmet, mağfiret ve bereketin yeryüzünü kuşattığı mübarek üç aylara girildiğine işaret eden Milletvekili Altınsoy, millet olarak bu manevi mevsime girişin habercisi Regaip Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzurunu ve tarifsiz sevincini yaşadıklarını kaydetti.
Mesajında şu ifadelere yer veren Altınsoy, “Regaip Kandili, rağbetimizin yalnızca yaratıcımıza olması gerektiğini bizlere bir kez daha hatırlatan, özümüze dönüşün ve manevi dirilişimizin sembolüdür. İçinden geçtiğimiz bu kutlu zaman dilimlerini ruhlarımızın arınışının, dayanışma duygularımızın ve kardeşliğimizin daha da pekişmesinin vesilesi olarak görmeliyiz. İdrak edeceğimiz mübarek Regaip Kandili’nin ve üç ayların insanlığın barışına ve huzuruna vesile olmasını diliyorum. Sıkıntı ve musibetleri sabır ve tevekkül ile aşacağımıza, bu mübarek aylarda edeceğimiz dualarla tüm zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Duaların geri çevrilmeyeceğinin müjdelendiği bu özel günlerde, ülkemizin farklı cephelerde verdiği mücadelenin başarıya ulaşması, milletimizin sıhhat ve afiyeti, sınırlarımızın içinde ve sınır ötesinde mukaddesatımız uğruna canları pahasına mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin zaferi için ellerimizi semaya kaldırıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, bu müstesna gecenin bereket ikliminin insanlığın hidayetine, barış ve huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum.”


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.