Millet İttifakı'nın 3 lideri Şanlıurfa'ya gidiyor

Millet İttifakı'nın 3 lideri Şanlıurfa'ya gidiyor

SİYASET 15.03.2023 18:11:57
Millet İttifakı

Millet İttifakı ortaklarından üç siyasi partinin genel başkanları sel afeti dolayısıyla Adıyaman ve Şanlıurfa'ya gidiyor.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile birlikte afet bölgesine gidiyor.

Haberi Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından duyurdu.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında, "Adıyaman ve Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketi nedeniyle Sayın Meral Akşener ve Sayın Ahmet Davutoğlu ile birlikte afet bölgesine geçiyoruz. Halkımızın acil ihtiyaçlarını karşılamak için, Büyükşehir Belediyeleri ile koordinasyon içinde hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1636010017588404225

Hasandağı’nda Yamaç Paraşütü Faciası: 1 Pilot Hayatını Kaybetti

BAŞKAN DİNÇER, BÜYÜK BÖLCEK CADDESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARINI GECE VARDİYASINDA İNCELEDİ

Aksaray’da Gurbetçi Ailenin Otomobili Takla Attı: Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

Aksaray’da Feci Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Aksaray’da Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Okul Bahçeleri Spor Alanı Oldu: Sertifika Töreniyle Proje Başarıyla Tamamlandı

  • BIST 100

    10929,77%0,54
  • DOLAR

    40,87% 0,02
  • EURO

    47,46% 0,08
  • GRAM ALTIN

    4381,49% 0,03
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.