Millet İttifakı'nın 3 lideri Şanlıurfa'ya gidiyor

Millet İttifakı'nın 3 lideri Şanlıurfa'ya gidiyor

SİYASET 15.03.2023 18:11:57
Millet İttifakı

Millet İttifakı ortaklarından üç siyasi partinin genel başkanları sel afeti dolayısıyla Adıyaman ve Şanlıurfa'ya gidiyor.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile birlikte afet bölgesine gidiyor.

Haberi Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından duyurdu.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında, "Adıyaman ve Şanlıurfa'da yaşanan sel felaketi nedeniyle Sayın Meral Akşener ve Sayın Ahmet Davutoğlu ile birlikte afet bölgesine geçiyoruz. Halkımızın acil ihtiyaçlarını karşılamak için, Büyükşehir Belediyeleri ile koordinasyon içinde hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1636010017588404225

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

İYİ Parti Aksaray’da Sercan BELGEMEN Güven Tazeledi

  • BIST 100

    10860,80%-0,58
  • DOLAR

    42,22% 0,05
  • EURO

    48,80% -0,16
  • GRAM ALTIN

    5539,53% 1,95
  • Ç. ALTIN

    9150,54% 1,49

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.