MHP'de aday sayısı arttı

Milliyetçi Hareket Partisi 13.olağan kongresinde aday sayısı ikiye çıktı. Çölkesen'den'den sonra ,Karabatak'da adaylığını açıkladı

HABER 9.10.2020 15:08:00
MHP

 

Milliyetçi Hareket Partisi 13.olağan kongresine iki gün kala bir adaylık açıklaması daha yapıldı.Uzun süredir konuşulan isim olan Rıfkı karabatak, bugün yaptığı bir açıklama ile MHP İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen’in adaylık açıklamasının ardından,bugün gündeme düşen ikinci açıklamayla Rıfkı Karabatak’da “bende adayım”dedi.
İl Başkanlığına adaylığına açıklayan Karabatak “Degerli dava arkadasim.. 11 Ekim 2020, Pazar Gunu Saat:11.00 de yapilacak Aksaray İl Kongremizde MHP Aksaray, İl Başkanlığına Adayım. Partimizi birlikte yönetmeye ve herkesi kucaklamaya adayım.

Küçük olsun benim olsun diye değil büyük olsun bizim olsun diye adayım. Katılımınızı ve desteklerinizi bekliyorum,”dedi.

Anahtar Kelimeler: ' sayısı arttı

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

Aksaray’da Balkon Yangını Korku Dolu Anlar Yaşattı

Aksaray’da Tır ile Halk Otobüsü Çarpıştı: 2 Yaralı

Kontrolden Çıkan Otomobil MOBESE Direğine Çarptı, Yan Devrildi: 1 Yaralı

  • BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.