MHP BAYRAM SÜRECİNDE İLÇE VE KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

MHP BAYRAM SÜRECİNDE İLÇE VE KÖYLERİ ZİYARET ETTİ;

HABER 9.05.2022 21:34:00
MHP BAYRAM SÜRECİNDE İLÇE VE KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

MHP Aksaray İl Başkanı Av.Mustafa ÇÖLKESEN teşkilat olarak Ramazan Bayramındaki faaliyetlere ilişkin yaptığı açıklamada;

"MHP Aksaray Teşkilatı olarak Milletvekilimiz ve İl Genel Meclisi Üyelerimiz ile Ramazan Bayramında İl Protokolü ile Öğretmenevinde yapılan Bayramlaşma Programı sonrası Huzurevinde kalan insanlarımızla ve Çocuk Evleri Koordinasyon Müdürlüğünde kalan çocuklarımıza bayramlaştık. Sonrasında Aksaray Adana Karayolu üzerinde bulunan Polis Kontrol Noktasını ziyaret ederek polislerimizle ve yoldan geçen vatandaşlarımızla bayramlaştık.

Bayramın ikinci günü Ortaköy, Ağaçören ile Sarıyahşi İlçe Teşkilatımızı ve İlçe Esnaflarımızı ziyaret ederek vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını kutladık.

Bayramın üçüncü günü Güzelyurt ve Gülağaç İlçe Teşkilatlarımızı ve Esnaflarımızı ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladık. 

5 Mayıs Perşembe Günü Sultanhanı ve Eskil İlçe Teşkilatımızı ve Esnaflarımızı ziyaret edip Ramazan Bayramını kutladık. Aynı gün akşam Eşmekaya Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Güneş'in kızının nişan merasimine katıldık. 

6 Mayıs Cuma Günü Çeltek Köyü'nde Cuma namazını kılarak bu köyde düzenlenen Hıdırellez Şenliklerine katıldık. Sonrasında Elmacık Köyü Hıdırellez Şenliklerine katıldık. Ardından Koçpınar ve Yenipınar Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını kutladık ve vatandaşlarımıza Cumhur İttifakını anlattık. Aynı gün Helvadere Belediye Başkanımız Arif BELLİKLİ'yi Belediyede ziyaret edip Ramazan Bayramını kutladık. 

7 Mayıs Cumartesi günü Yaprakhisar Köyü Hıdırellez Şenliklerine Katıldık. Sonrasında Selime Kasabamızı ziyaret ettik ve selden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Aynı gün Aksaraysporumuzun kritik Elazığ Karakoçan maçında taraftarlarımızın yanında yer alarak takımımıza destek olduk.

Bu şekilde yoğun bir tempo ile vatandaşlarımızın yanında yer alarak Bayram Tatilini tamamladık. Önümüzdeki günlerde de inşallah köy ziyaretlerimize devam edeceğiz." dedi.


Anahtar Kelimeler: BAYRAM SÜRECİNDE KÖYLERİ ZİYARET

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Validen gençlere hodri meydan 'Çaylar demli olsun, sohbet koyu olacak

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.