MHP AKSARAY MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI’NIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

HABER 9.05.2020 19:35:00
MHP AKSARAY MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI’NIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı”Cennet Anaların Ayağı Altındadır”
 
Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili, Ramazan Kaşlı Anneler Günü  nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında,”Cennet Annelerin Ayağı Altındadır” diyerek, Annelerin, önemini anlattığı açıklamasında “Ana Gibi Yar OLmaz”dedi.
Milletvekili Ramazan Kaşlı Açıklamasında “Toplumumuzun en küçük yapı taşlarını aileler, ailelerin de temelini anneler oluşturur. Annelerimiz, hoşgörünün, karşılıksız özveri, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağı, yaşamımızın en önemli varlıklarıdır.
 
Aile hayatının birleştirici unsuru olan annelerimiz bizi millet yapan değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün ve geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük paya sahiptir. Biliyoruz ki; ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde, Türk aile ve toplum yapısının en müstesna mevkisinde bulunan, büyük bir fedakârlık ve sabırla evlatlarına yol gösteren annelerimizin yetiştirdiği milli ve manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, kendine güvenen, donanımlı nesiller katkıda bulunacaktır. 
 
Peygamber Efendimiz; “Cennet annelerin ayağı altındadır” hadis-i şerifi ile annelerimizin değerini en güzel biçimde ifade etmiştir. Büyük Önder Atatürk de;  “Dünyada her güzel şey kadının (ananın) eseridir” diyerek anneliğin önemine dikkat çekmiştir. Evladına kol, kanat gererek koruyan, büyüten, yetiştiren anne, sevgi ve şefkatin sembolü, kaynağıdır. Bu yüzdendir ki atalarımız “Ana gibi yâr olmaz!” demişlerdir. 
 
Annelerimiz aynı zamanda ailelerin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Anne ömür boyu baş tacı edilecek değerdir. Onları kırmayalım, incitmeyelim, üzmeyelim; çünkü haklarını ödememizin belki de imkansız olduğu yüksek kıymet tabii ki annedir. Tarif etmek zordur anneyi. Çünkü yaşanmakla idrak edilir. Dokunması buram buram şefkat ve merhamet, bakması da haysiyet ve hoşgörüdür.    
 
Bu duygu ve düşüncelerle, Şehitlerimizin ve Gazilerimizin anneleri başta olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyor, ellerinden öpüyorum. Ebediyete intikal eden tüm annelerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum."dedi.

BAŞKAN AĞIR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Aksaray’da “Benim Çöpüm Değil Ama Benim Dünyam” Temalı Çevre Etkinliği Düzenlendi

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Belgemen’den Bayram Mesajı: Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Vurgusu

BAYRAM ÖNCESİ SOMUNCU BABA VE KABRİSTANLIKLARA ZİYARETÇİ AKINI

Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı

BAYRAM ARİFESİNDE CADDE VE SOKAKLAR GÜL GİBİ KOKTU

AKSARAY VALİSİ MEHMET ALİ KUMBUZOĞLU’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

  • BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,16
  • EURO

    44,66% -0,58
  • GRAM ALTIN

    4180,27% -1,32
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.