MHP AKSARAY MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI’NIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

HABER 9.05.2020 19:35:00
MHP AKSARAY MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI’NIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı”Cennet Anaların Ayağı Altındadır”
 
Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili, Ramazan Kaşlı Anneler Günü  nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında,”Cennet Annelerin Ayağı Altındadır” diyerek, Annelerin, önemini anlattığı açıklamasında “Ana Gibi Yar OLmaz”dedi.
Milletvekili Ramazan Kaşlı Açıklamasında “Toplumumuzun en küçük yapı taşlarını aileler, ailelerin de temelini anneler oluşturur. Annelerimiz, hoşgörünün, karşılıksız özveri, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağı, yaşamımızın en önemli varlıklarıdır.
 
Aile hayatının birleştirici unsuru olan annelerimiz bizi millet yapan değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün ve geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük paya sahiptir. Biliyoruz ki; ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde, Türk aile ve toplum yapısının en müstesna mevkisinde bulunan, büyük bir fedakârlık ve sabırla evlatlarına yol gösteren annelerimizin yetiştirdiği milli ve manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, kendine güvenen, donanımlı nesiller katkıda bulunacaktır. 
 
Peygamber Efendimiz; “Cennet annelerin ayağı altındadır” hadis-i şerifi ile annelerimizin değerini en güzel biçimde ifade etmiştir. Büyük Önder Atatürk de;  “Dünyada her güzel şey kadının (ananın) eseridir” diyerek anneliğin önemine dikkat çekmiştir. Evladına kol, kanat gererek koruyan, büyüten, yetiştiren anne, sevgi ve şefkatin sembolü, kaynağıdır. Bu yüzdendir ki atalarımız “Ana gibi yâr olmaz!” demişlerdir. 
 
Annelerimiz aynı zamanda ailelerin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Anne ömür boyu baş tacı edilecek değerdir. Onları kırmayalım, incitmeyelim, üzmeyelim; çünkü haklarını ödememizin belki de imkansız olduğu yüksek kıymet tabii ki annedir. Tarif etmek zordur anneyi. Çünkü yaşanmakla idrak edilir. Dokunması buram buram şefkat ve merhamet, bakması da haysiyet ve hoşgörüdür.    
 
Bu duygu ve düşüncelerle, Şehitlerimizin ve Gazilerimizin anneleri başta olmak üzere, bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyor, ellerinden öpüyorum. Ebediyete intikal eden tüm annelerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum."dedi.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,06
  • EURO

    34,73% -0,68
  • GRAM ALTIN

    2434,79% -0,04
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.