MHP Aksaray İl Başkanı Sayın Burhanettin KARATAŞ'ın, Yeni Yıl Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Sayın Burhanettin KARATAŞ'ın, Yeni Yıl Mesajı;

HABER 31.12.2023 11:54:00
MHP Aksaray İl Başkanı Sayın Burhanettin KARATAŞ

 

Cumhuriyetimizin 100. Yılını gururla kutladığımız 2023 yılını, acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz.

Girdiğimiz bu yeni Türkiye Yüzyılında, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü adımlar atarak, ülkemizi ve Aksaray'ımızı daha ileriye taşımak için kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğimizi ifade etmek isterim.

2023 yılı Aksaray'ımız, ülkemiz ve dünyamız adına birçok duyguyu bir arada yaşadığımız bir yıl oldu. Asrın Felaketi olan depremlerle derinden sarsılırken birbirimize kenetlenerek devlet-millet kaynaşması ile tarifi mümkün olmayan acılarımızı paylaştık ve yaralarımızı sarmaya çalıştık. Felaketlerle ilgili derslerimizi çıkarırken, yardımlaşma konusunda da tüm insanlığa dersler verdik.

Gazze’de yaşanan dünyanın kulaklarını tıkadığı, görmezden geldiği insanlıktan uzak saldırıları, millet olarak tüm insanlığın vicdanına bıraktığımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum.

2024 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlık için birlik, beraberlik, kardeşlik ve esenliğe vesile olması, yeni yılın geçmiş yıllardan daha huzurlu ve güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması gönülden temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor; aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; bütün #Aksaraylı hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.