MEZARLIK ZİYARETİ YAPAN VATANDAŞLARA KORUYUCU MASKE BELEDİYEDEN

MEZARLIK ZİYARETİ YAPAN VATANDAŞLARA KORUYUCU MASKE BELEDİYEDEN

 Aksaray Belediyesi, Ramazan Bayramı münasebetiyle mezarlık ziyaretinde bulunan vatandaşlara maske dağıttı. 

 

Aksaray Belediyesi kendi atölyelerinde ürettiği maskeleri vatandaşlara dağıtıyor. Daha önce semt pazarları, meydanlar ve insanların yoğun olarak kullandığı ortak yaşam noktaları ve son olarak şehir genelinde kapı kapı dolaşarak vatandaşlara maske dağıtan Belediye görevlileri, Ramazan Bayramı dolayısıyla mezarlık ziyaretinde bulunan vatandaşlara maske dağıttı.

 

İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelgeye göre Arefe gününden başlayarak Ramazan Bayramı boyunca sürecek sokağa çıkma yasağı öncesinde kabir ziyaretlerini erken yapmaya başlayan vatandaşlara, Mezarlık girişlerinde koruyucu maske dağıtıldı. Belediye görevlileri, kabir ziyaretinde bulunan vatandaşların tedbirli olmalarını ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyardı.



  • BIST 100

    9499,15%2,41
  • DOLAR

    37,94% -0,11
  • EURO

    42,07% 1,09
  • GRAM ALTIN

    3802,10% 0,99
  • Ç. ALTIN

    6213,01% 0,83

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.