Mesleki eğitimde 1,3 milyon aşıldı

Mesleki eğitimde 1,3 milyon aşıldı

GÜNDEM 6.04.2023 15:12:23
Mesleki eğitimde 1,3 milyon aşıldı

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sektörün nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayacak mesleki eğitim merkezlerindeki öğrenci sayısının 159 binden 1 milyon 376 bine ulaştığını bildirdi.

ANKARA (İGFA) - Millî Eğitim Bakanlığınca mesleki eğitim merkezlerinin yaygınlaştırılması ve istihdam artışına katkı sunulması amacıyla yapılan çalışmalar sonucunda bu merkezlere kayıtlı öğrenci sayısı artarak devam ediyor.
 
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Nitelikli iş gücü ve geleceğin ustalarının yetiştiği mesleki eğitim merkezlerimizdeki öğrenci sayımız, 159 binden 1 milyon 376 bine ulaştı. Ülkemizin üretmesi ve kalkınması için mesleki eğitimi her alanda güçlendirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

https://youtu.be/PLYZ81di59o

Anahtar Kelimeler: mesleki eğitimde 1 3 milyon aşıldı

Hasandağı’nda Yamaç Paraşütü Faciası: 1 Pilot Hayatını Kaybetti

BAŞKAN DİNÇER, BÜYÜK BÖLCEK CADDESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARINI GECE VARDİYASINDA İNCELEDİ

Aksaray’da Gurbetçi Ailenin Otomobili Takla Attı: Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

Aksaray’da Feci Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Aksaray’da Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Okul Bahçeleri Spor Alanı Oldu: Sertifika Töreniyle Proje Başarıyla Tamamlandı

  • BIST 100

    10929,77%0,54
  • DOLAR

    40,88% 0,04
  • EURO

    47,70% -0,31
  • GRAM ALTIN

    4381,07% -0,04
  • Ç. ALTIN

    7051,98% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.