MERVE DİNÇER'DEN ŞEHİT ANNELERİNE VE ONKOLOJİ HASTALARINA MANEVİ DOKUNUŞ

HABER 11.01.2020 16:04:00
MERVE DİNÇER

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer, şehit annelerine ve onkoloji hastalarına yönelik Kur-an’ı Kerim tilaveti ve sohbet programları düzenliyor.

 

Merve Dinçer’in, her hafta Cuma günü şehit annelerine ve onkoloji hastalarına Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinde düzenlediği programa Aksaray İl Müftülüğündeki bayan din görevlileri destek veriyor.

 

Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinde gerçekleşen programda Belediye Başkanı’nın eşi Merve Dinçer’e, Belediye meclis üyeleri Cem Elibol’un eşi Dilek Elibol, Osman Koçak’ın eşi Muhlise Koçak eşlik ediyor.

 

Şehit aileleri ve onkoloji hastalarının katıldığı programda, şehitlerin ruhuna Yasin-i Şerifin okutuluyor.  Aynı zamanda dini sohbet de gerçekleştiriliyor.

 

Program ile ilgili bilgi veren Merve Dinçer her hafta düzenli olarak bu programın yapılacağını belirtti. Merve Dinçer yaptığı açıklamada ‘’ Kutsal değerleri adına hayatlarını hiçe sayarak ölümü ölümsüzleştiren aziz şehitlerimizin kıymetli anneleri her zaman başımızın tacıdır. Onlarla buluşmak bizler için onur vericidir. Çünkü bizim şehitlerimize ve onların emaneti olan muhterem annelerine bir minnet borcumuz var. 

 

Bu anlamlı programda yalnız değiliz. Onkoloji hastalarımızda bizlere eşlik ediyor. Bizde onları yalnız bırakmıyoruz. Her zaman moral ve motivasyonlarını yüksek tutmanın gayreti içerisindeyiz.’’ Dedi


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.