Memur-Sen: Ne talebimizde, ne güvenimizde yanılmadık

Memur-Sen: Ne talebimizde, ne güvenimizde yanılmadık

GÜNDEM 4.01.2023 15:29:03
Memur-Sen: Ne talebimizde, ne güvenimizde yanılmadık

Yüzde 30'a yükseltilen memur ve emekli zammı sonrası Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan ilk açıklama geldi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yüzde 25'lik maaş zammını yeterli bulmadıklarını açıklayan Memur-Sen, yüzde 30'a yükseltilen oran sonrası yeni bir açıklama daha yaptı. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Mücadelemizle kamu görevlileri için Ocak zammı yüzde 30’a yükseltilmiştir . Ne talebimizde ne güvenimizde yanılmadık. Memur-Sen varsa çözüm her zaman vardır. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

https://twitter.com/_aliyalcin_/status/1610583066212278272

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.