MEMUR-SEN İL BAŞKANINA NEZAKET ZİYARETİ

13.08.2018 09:20:51
MEMUR-SEN İL BAŞKANINA NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ülkenin, şehrin ve üniversitenin gelişimine katkı sunabilecek her türlü işbirliğine açık olduklarını ve bu doğrultuda çalıştıklarını belirtti.

Rektör Şahin, Memur-Sen Aksaray İl Başkanı Murat Günaydın?a nezaket ziyaretinde bulundu. Eğitim alanında yaşanan tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve hızlı şekilde yeniliklere entegre olarak öğrencilere yüksek standartta eğitim vermeye çalıştıklarını belirten Şahin, ASÜ?nün akademik başarı olarak yaşıt üniversiteler arasında oldukça iyi bir noktada olduğunu söyledi. Başarıyı daha da arttırmak için çalıştıklarını kaydeden Şahin, ?Biz, işbirliğinin gücüne inanıyor ve şehrin tüm dinamikleriyle istişare içinde çalışıyoruz. Ülkemize ve milletimize en iyisini sunabilmek adına gayretli şekilde çalışmayı sürdüreceğiz? dedi.

Sendika İl Başkanı Murat Günaydın da Rektör Şahin?e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti ve Üniversitede yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini, her güzel gelişmenin kendilerini de memnun ettiğini belirtti.


ATSO BAŞKANI KOÇAŞ YANGIN MEYDANA GELEN FABRİKAYI ZİYARET EDEREK BİLGİ ALDI

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yangın çıkan atık yağ geri dönüşüm fabrikasında incelemelerde bulundu

Adana’da ”Sıfır Atık Projesi” Çeviçelle Ödül Töreni Düzenlendi

Aksaray’da sağanak yağış

ÇOCUKLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ŞEKİLLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.