Memduh Büyükkılıç Azeri Büyükelçi'yi ağırladı

Memduh Büyükkılıç Azeri Büyükelçi'yi ağırladı

GÜNDEM 7.11.2023 07:50:04
Memduh Büyükkılıç Azeri Büyükelçi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov ile Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde bir araya geldi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir dizi programlar kapsamında Kayseri’ye gelen Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Reşad Mammadov ile Kayseri’nin merkezinde yer alan 1 milyon 260 bin metrekare büyüklüğü ile Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde buluştu.

Millet Bahçesi incelemesine TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de katılırken, Azerbaycan Büyükelçisi Mammadov, Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında vatandaşların hizmetine sunulan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ile ilgili bilgiler aldı.

Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden biri olan ve resmi açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ni çok beğenen Mammadov, emeği geçenleri tebrik etti.

Büyükelçi Reşad Mammadov Başkan Büyükkılıç’a "Selam Azerbaycan" adlı eseri hediye etti. 

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.