Mehmet Savran'dan YKS mesajı

Mehmet Savran'dan YKS mesajı

GÜNDEM 17.06.2023 17:29:11
Mehmet Savran

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrencilere başarı diledi.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca düzenlenen ve öğrencilerin eğitim hayatları için önemli bir aşama olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde yayımladığı bir mesajla tüm öğrencilere başarılar diledi.

Bütün öğrencilerin, eğitim hayatları boyunca edindikleri bilgi ve birikimleri, heyecana ve strese kapılmadan sınava yansıtacaklarını ve hak ettiği başarıya ulaşacaklarına inandığını kaydeden Savran,”Geleceğimizin emaneti ve teminatı olan sevgili gençler; uzun ve yorucu bir çalışmanın ardından hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) gireceksiniz. Büyük bir azim ve çabayla hazırlandığınız YKS eğitim hayatınızdaki önemli dönüm noktalarından biri. Çok çalıştınız, alın teri döktünüz, hedeflediğiniz başarıya sadece bir adım kaldı. Ruh ve beden sağlığınızın her şeyden daha önemli ve öncelikli olduğunu unutmadan bu sınava her türlü endişe ve kaygıdan uzak olarak girmelisiniz. Heyecanınızı yürekten paylaşıyor, kendinize güvendiğiniz sürece aşamayacağınız hiçbir engelin bulunmadığına inanıyorum. Hafta sonu yapılacak sınavlara girecek bütün evlatlarımıza zihin açıklığı ve başarılar diliyor öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyorum. “ dedi.


Anahtar Kelimeler: mehmet savran'dan yks mesajı

KATI ATIK DEĞERLENDİRME VE BERTARAF TESİSİ, ASÜ ÇEVRE KORUMA VE KONTROLÜ ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETİM ÜYELERİ İÇİN UYGULAMALI EĞİTİM ALANI OLDU

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 19 MAYIS MESAJI

TOBB 80. GENEL KURULUNDA ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’A HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKETİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERDİ

TAPDUK EMRE KİTAP KONAĞI SINAV KAYGISI VE YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

SAMSUNG, KİA VE HYUNDAİ’NİN ÜRETİM MERKEZİ HWASEONG İLE AKSARAY ARASINDA KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

IHLARA VADİSİ CAM TERAS VE KAFETERYA PROJESİNDE PEYZAJ ÇALIŞMASI YAPILIYOR

200 YIILIK OSMANLI DÖNEMİ ESERİ KARASU KÖPRÜSÜ RESTORE EDİLEREK AKSARAY KÜLTÜR MİRASINA KAZANDIRILIYOR

  • BIST 100

    10739,57%0,90
  • DOLAR

    32,21% 0,03
  • EURO

    35,02% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2509,51% 0,36
  • Ç. ALTIN

    4013,31% 0,26

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.