Mehmet Savran mahalleleri geziyor

Mehmet Savran mahalleleri geziyor

GÜNDEM 1.10.2023 11:54:04
Mehmet Savran mahalleleri geziyor

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Bir ve beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız engel, varamayacağımız hedef yok. Vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmayıp birlikte daha çok güzel hizmetlerin altına imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Bekdik Mahallesi TOKİ Konutlarında incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Savran, mahallede gerçekleştirilecek olan altyapı ve üstyapı çalışma alanlarını gezdi.

Son iki yılda gerçekleştirdikleri yatırımlarla mahallelerin birçok önemli altyapı ve üstyapı problemini çözüme kavuşturarak mahallelere yeni yaşam alanları kazandırdıklarını ifade eden Savran, bu süreçte verdikleri desteklerden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Savran, “Mahallelerimizdeki sorunların çözüme kavuşturma noktasında sürekli olarak mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile istişare halinde olduk. Onların destek, öneri ve görüşleri ile birlikte önemli hizmetleri gerçekleştirdik. Daha yapacak çok işimiz olduğuna inanıyor ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler: mehmet savran mahalleleri geziyor

Aksaray Üniversitesi ve TİKA’dan Moldova’da Eğitim Atağı

DAĞILGAN’DA ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLÜYOR

Aksaray'da Kaçakçılık ve Organize Suç Örgütüne Büyük Darbe: 15 Gözaltı, 4 Tutuklama

BAŞKAN DİNÇER’İN SEÇİM VAATLERİNDEN BİRİ DAHA HAYATA GEÇİYOR

VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKAN CEVAPLIYOR

AKSARAY’DA GENÇLİK PARKI İLE KÜLTÜRPARK’I BİRLEŞTİREN YAYA ÜST GEÇİDİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Aksaray'da Narkotik Operasyonları: 25 Gözaltı, 4 Tutuklama

  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    38,04% 0,36
  • EURO

    43,27% 0,28
  • GRAM ALTIN

    4078,02% 0,40
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.