MEB 104 hastane sınıfı açtı

MEB 104 hastane sınıfı açtı

GÜNDEM 14.03.2023 19:13:41
MEB 104 hastane sınıfı açtı

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesindeki hastanelerde tedavisi süren öğrencilerin eğitimlerine devam edebilmelerine imkân sağlamak için 104 hastane sınıfı açtıklarını bildirdi.

ANKARA (İGFA) - Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketi yaşanan 10 ildeki hastanelerde tedavi gören öğrencilerle sağlık çalışanlarının çocuklarının yararlandığı hastane sınıfları açtıklarını belirterek, eğitim öğretim faaliyetlerini kesintisiz sürdürmeleri için 104 hastane sınıfı kurduklarını duyurdu.

Her koşulda eğitime devam edeceklerini belirten Bakan Özer, "Ülkemizin geleceği evlatlarımızın her zaman yanındayız" mesajı verdi.

Anahtar Kelimeler: meb 104 hastane sınıfı açtı

ATSO’dan Hükümete Çağrı: Demiryolu, Su ve Enerji İçin Acil Adım Şart

Aksaray’da Üniversite-Sanayi iş birliği artarak devam edecek

YENİKENT’E 78 KONUTLUK İLK ETAP BAŞLIYOR!

YEMEK FABRİKASI PROJESİNİN TEMEL BETONU TAMAMLANDI

TUZ GÖLÜ'NDEN GELEN SON RESİMLER KURAKLIĞI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

AK PARTİ AKSARAY’DA ÜYE REKORU KIRDI!

Aksaray Jandarmasından Kurban Bayramı Öncesi Uyarı

  • BIST 100

    9356,04%-1,26
  • DOLAR

    38,77% 0,04
  • EURO

    44,08% 0,52
  • GRAM ALTIN

    4201,78% 1,92
  • Ç. ALTIN

    6731,05% 1,32

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.