Mayına basarak ağır yaralanan asker şehit düştü

Mayına basarak ağır yaralanan asker şehit düştü

GÜNDEM 25.01.2021 20:54:00
Mayına basarak ağır yaralanan asker şehit düştü

ANKARA (İGFA) - Hakkari’de 4 gün önce yol kontrolü sırasında mayına basan ve ağır yaralanan Piyade Er Selim Gedik, tedavi gördüğü Ankara’da SBÜ Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde şehit düştü. Yoğun bakımdaki Gedik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehidin cenazesinin 25 Ocak'ta Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. 
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sosyal medya hesabından yayınladığı başsağlığı mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız 24 Ocak 2021 tarihinde şehit olmuştur.  Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

BAŞKAN DİNÇER, BÜYÜK BÖLCEK CADDESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARINI GECE VARDİYASINDA İNCELEDİ

Aksaray’da Gurbetçi Ailenin Otomobili Takla Attı: Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

Aksaray’da Feci Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Aksaray’da Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Okul Bahçeleri Spor Alanı Oldu: Sertifika Töreniyle Proje Başarıyla Tamamlandı

ASÜ’den kalite açılımı: Süreçler yenileniyor, hedefler büyüyor

  • BIST 100

    10885,93%0,14
  • DOLAR

    40,89% 0,06
  • EURO

    47,77% -0,14
  • GRAM ALTIN

    4392,17% 0,21
  • Ç. ALTIN

    7058,56% 0,02

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.