Mayına basarak ağır yaralanan asker şehit düştü

Mayına basarak ağır yaralanan asker şehit düştü

GÜNDEM 25.01.2021 20:54:00
Mayına basarak ağır yaralanan asker şehit düştü

ANKARA (İGFA) - Hakkari’de 4 gün önce yol kontrolü sırasında mayına basan ve ağır yaralanan Piyade Er Selim Gedik, tedavi gördüğü Ankara’da SBÜ Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde şehit düştü. Yoğun bakımdaki Gedik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehidin cenazesinin 25 Ocak'ta Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. 
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sosyal medya hesabından yayınladığı başsağlığı mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız 24 Ocak 2021 tarihinde şehit olmuştur.  Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

Aksaray’da Geri Dönüşüm Fabrikasında Korkutan Yangın

Aksaray Üniversitesi kurumsal akreditasyon çalışmalarını eğitim programlarıyla sürdürüyor

ZABITA ÇEVRE CEZALARINI UYGULAMAYA BAŞLADI

Aksaray'da otomobil Takla Attı: 1 Yaralı

Kavşakta Kaza: Motosiklet Sürücüsü ve Yolcusu Yaralandı

Aksaray’da Kamyonet ile Motosiklet Çarpıştı: 16 Yaşındaki Sürücü Yaralandı

Alkollü sürücü orta refüje çıktı Ehliyeti 2044’e kadar yok

  • BIST 100

    11138,31%-0,25
  • DOLAR

    41,31% 0,07
  • EURO

    48,80% 0,03
  • GRAM ALTIN

    4857,11% 0,01
  • Ç. ALTIN

    7960,71% -0,42

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.