Manisalı Sultanların filede hedefi zirve

Manisalı Sultanların filede hedefi zirve

SPOR 12.09.2023 10:25:58
Manisalı Sultanların filede hedefi zirve

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, Başantrenör Caner Doğançay yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

ANKARA (İGFA) - Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Başantrönü Caner Doğançay, aralıksız sürdürülen yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Dış transferlerle takımı güçlendirdiklerini belirten Doğançay, şu an için yolun henüz çok başında olduklarını belirterek, hedeflerinin zirve mücadelesinin içinde bulunmak olduğunu söyledi.

Yoğun tempo ile sezona hazırlandıklarına dikkati çeken Doğançay, "Yeni sezona bomba gibi hazırlanıyoruz. Çalışmalarımız başlayalı dört hafta oldu. Son iki haftadır çift antrenmanlara yöneldik. Bu çalışmalarımızın karşılığını ilerleyen dönemlerde alacağımıza inancım tam. Dış transferlerle de takımımızı oldukça güçlendirdik. Yorgunluğumuz var ancak hedefimiz belli. Şu an için yolun henüz çok başındayız. Bir şeyler söylemek için erken ancak hedefimiz zirve mücadelesinin içinde bulunmak” diye konuştu.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.