Manisa BBSK sporcuları Ankara’da ter dökecek

Manisa BBSK sporcuları Ankara’da ter dökecek

SPOR 10.02.2024 15:52:22
Manisa BBSK sporcuları Ankara’da ter dökecek

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Badminton takımı, 11-14 Şubat 2024 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan 15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası ile 15-18 Şubat 2024’te yine Ankara’da düzenlenecek olan 19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda, Manisa’yı temsil edecek.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Badminton takımı, Türkiye Badminton Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan 15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’na katılacak. 11-14 Şubat tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan şampiyonada, sporcularımızda madalya için ter dökecek. Manisa BBSK Badminton takımı, 15-18 Şubat tarihleri arasında yine Ankara’da düzenlenecek olan 19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’na da katılım sağlayacak. Tüm branşlarda Manisa’yı en güzel şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Engin Altun, 15 Yaş Altı ve 19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonalarında mücadele edecek sporculara ve antrenörlerine başarılar diledi.

AK PARTİ HEYETİNDEN MUHTARLAR GÜNÜ ZİYARETİ

Aksaray'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 16 Yaşındaki Sürücü Yaralandı

Aksaray’da Pancar Yüklü Tır Devrildi: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Aksaray’da Tır Dorsesine Çarpan Otomobilde 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Aksaray’da Tır ile Motosiklet Çarpıştı: Sürücü Yaralandı

Özgür Altunsoy: “Aksaray’da Her Gönüle Dokunmak İçin Adayız

  • BIST 100

    10484,39%2,70
  • DOLAR

    41,91% 0,07
  • EURO

    48,83% -0,08
  • GRAM ALTIN

    5879,57% 2,67
  • Ç. ALTIN

    9858,16% 0,77

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.