MANAVGAT GİDEN CHP HEYETİ SIĞIRCIK ORMAN KÖYÜNDE YARDIM DAĞITTI

MANAVGAT GİDEN CHP HEYETİ SIĞIRCIK ORMAN KÖYÜNDE YARDIM DAĞITTI

HABER 5.08.2021 22:11:00
MANAVGAT GİDEN CHP HEYETİ  SIĞIRCIK ORMAN KÖYÜNDE YARDIM DAĞITTI

Aksaray CHP İl teşkilatı Ciğerlerimizi yakan Orman yangınlarından zarar gören yöre halkının  yaralarını sarmak için başlattığı yardım seferberliğine  bizzat katılarak Orman köylerinde  hem dertlerini dinlediler hem yardım paketlerini dağıttılar.

Manavgat ın SIĞIRCIK köyünden seslenen Ali Abbas Ertürk tek tesellinin can kaybı olmadığını ifade ederek "orada yaşayanlar hatıralarını yandığına üzülüyorlar, onlarca telef olan Hayvanlarına ağıt yakıyorlar binlerce Orman hayvanını cayır catır yanlışına üzülüyorlar biz onların dertlerini dinledik içimiz acıyarak gözyaşlarına ortak olduk inşaAllah yangınlar söndürülür insanlarımızın yaraları sarılır

"Bana acının fotoğrafını çek deseler  bugün gördüklerimi  gösterirdim herkese. Yurdumun her köşesi acıya kucak açmışken bireysel üzüntüler ne ki... Türk Milleti  öyle bir millet ki başındaki hükümeti sahip çıkmasa da yaralarını kendi sarıyor. Birbirimize merhem olmaya Manavgat'a gittik... Selam, sevgi ve desteklerinizi ilettik... " dedi


Aksaray'lı CHP'liler Kamyonla götürdükleri acil ihtiyaç yatak döşekleri kendi elleriyle yangından zarar gören Orman köylüsüne teslim ederek taktir topladılar. 

Aksaray dan yangının yaralarını sarmaya giden CHP Heyeti için vatandaşlar" Laf üretmiyorlar, iş üretiyorlar siyaset acil durumda kalitesini sergiliyor "dediler (bağımsız medya)


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.