MAKAS KENT PARK VE KAFEYİ VATANDAŞLAR ÇOK SEVDİ

BAŞKAN DİNÇER;” YAPTIĞIMIZ HİZMETLERLE ŞEHRİMİZİ GÜZELLEŞTİRMEYİ İNSANIMIZI MUTLU ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

HABER 28.12.2023 15:40:00
MAKAS KENT PARK VE KAFEYİ VATANDAŞLAR ÇOK SEVDİ

 


Baştan aşağı yenilenen Makas kent park yeşil tabiatı, yeni nesil oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları ve alakart restorandı ile günün her saatinde vatandaşların tercih ettiği gözde sosyal donatı alanları arasına girdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren’in şehrin hemen her noktasına yaptığı ya da revize ettiği park alanları, millet bahçeleri yeşil Aksaray’a sağladığı katkı vatandaşlardan büyük beğeni topluyor.

Şehrin giriş noktasında makas mevkisinde bulunan park hem şehre girişte görselliğe katkı sunuyor aynı zamanda çocuklar için eğlenceli, büyükler içinde nefes alınacak bir alan olarak çok sevildi. Fırsat buldukça Makas Kent Park’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu görüşlere yer verdi.

“Aksaray’a değer katan projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Birçok mahallemizde modern parkları ve millet bahçelerini hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Makas Kent Park’ta şehrimizin ön sözü niteliğinde şehrimize çok yakıştı. Parkımız o kadar çok sevildi ki sadece bölge sakinlerinin değil çevre mahallelerden de birçok kişi aileleri ile birlikte buraya vakit geçirmeye geliyorlar. Yaptığımız hizmetlerle şehrimizi güzelleştirmeye insanımızı mutlu etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

 Tamamen revize edilerek, 7’den 70’e her yaş grubundan vatandaşın verimli vakit geçirebileceği kent park, toplamda 11 bin metrekarelik alandan oluşuyor. Park içerisinde aynı anda 150 kişiye hizmet veren Kafeterya ve restoran sabah saat 8:00 da hizmet vermeye başlıyor, akşam saat 20:00’da kapanıyor.


Anahtar Kelimeler: MAKAS KAFEYİ VATANDAŞLAR SEVDİ

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.