MACERA PARK'A VATANDAŞIN İLGİSİ YOĞUN

BAŞKAN DİNÇER; "ŞEHRİMİZE DEĞER KATACAK PROJELER ÜRETİYORUZ"

HABER 17.07.2023 18:49:00
MACERA PARK

 

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz haftalarda Kılıçarslan Parkı içerisinde açılışını yapılan Macera Park, çocuk ve gençler tarafından en sevilen eğlence adreslerinden biri oldu. Açıldığı günden bugüne ziyaretçilerine heyecan dolu anlar yaşatan Macera Parkı’nı ilk hafta 5 bin kişi ziyaret etti.

Aksaray Belediyesi tarafından projelendirilen macera ve aksiyon parkı niteliği taşıyan Macera Park, ziyaretçilere heyecan ve adrenalini aynı anda yaşatıyor. Yaz tatili döneminde çocuk ve gençlerin akın ettiği Macera Park, her yaş grubuna özel parkurlar sayesinde ziyaretçilerine keyifli ve hoş vakitler sunuyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’da ilkler arasında Macera Parkının büyük beğeni toplamaya devam ettiğini açıkladı. Macera Parkı’nın 8 bin metrekareden oluştuğunu ve içerisinde zipline, tırmanma duvarı, dev salıncak, etkinlik kulesi, serbest düşüş alanı, kader atlayışı, survivor parkuru, file zıplama ve salto tramboli gibi birçok etkinlik alanı bulunduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dinçer, “Şehrimiz genelinde birbirinden renkli ve eğlenceli birçok park yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu parklarımız içerisinde çocuk ve gençlerimize heyecan dolu anlar yaşatan Macera Parkımız açıldığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor” dedi.

Başkan Dinçer, Macera Parkı’nda yer alan oyun alanlarının çocuk, gençler ve yetişkin olmak üzere her yaş grubuna özgü olarak farklı dizayn edildiğini hatırlatarak “Macera ve aksiyon dolu parkımız, heyecan arayan ve adrenalin tutkunu gençlerimizin buluşma noktası haline geldi. Bu parkımızda, ziyaretçilerimize güvenli bir şekilde, heyecan dolu ve keyifli saatler geçirme imkânı sunuyoruz. Yaz tatiline renk katmak, nitelikli ve eğlenceli anlar yaşamak isteyen herkesi parkımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: MACERA ' VATANDAŞIN İLGİSİ YOĞUN

Hasandağı’nda Yamaç Paraşütü Faciası: 1 Pilot Hayatını Kaybetti

BAŞKAN DİNÇER, BÜYÜK BÖLCEK CADDESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARINI GECE VARDİYASINDA İNCELEDİ

Aksaray’da Gurbetçi Ailenin Otomobili Takla Attı: Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

Aksaray’da Feci Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Aksaray’da Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Okul Bahçeleri Spor Alanı Oldu: Sertifika Töreniyle Proje Başarıyla Tamamlandı

  • BIST 100

    10961,41%0,29
  • DOLAR

    40,89% 0,03
  • EURO

    47,79% 0,19
  • GRAM ALTIN

    4387,17% 0,16
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.