LÖSEV zor zamanlarda daima yanınızda

LÖSEV zor zamanlarda daima yanınızda

GÜNDEM 29.01.2021 17:07:00
LÖSEV zor zamanlarda daima yanınızda

BURSA (İGFA) - Lösemi ve diğer kanser tanılı çocuklar ile yetişkinlere maddi, manevi her türlü destek veren, ailelerin yanında olan LÖSEV, zor günleri birlik olarak aşmak için dayanışmaya davet etti.

Hastalığın tedavisinde en önemli desteğin moral olduğunu ifade eden LÖSEV, sosyal ve psikolojik desteklerle her zaman kayıtlı hastalarının yanında olduklarını, eğitim konusunda da çocukları ve ailelerini yalnız bırakmadıklarını söyledi. Tedavi bursları ve eğitim burslarının yanı sıra kuru gıdadan kırmız et ürünlerine, giyimden hijyen ürünlerinden kadar her konudahasta ve ailelerinin yanında olan LÖSEV'in kurulduğu ilk yıllarda lösemili çocukların yaşadığı zorluklara karşı savaştığını, son yıllarda ise yetişkin, tüm kanser hastalarına maddi ve manevi desteklerini ulaştırdığı ifade edildi.

"Yalnız değilsiniz" çağrısı yapan LÖSEV'den destek almak isteyenlerin vakfın bulunduğu Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Kayseri, Eskişehir ve Samsun ofislerine giderek, ya da 0312 447 0660 numaralı telefonu arayarak başvuru yapabileceği bildirildi.


Anahtar Kelimeler: lösev zor zamanlarda daima yanınızda

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,49% -0,15
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2437,17% 0,59
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.