LÖSEV Kahramanmaraş'ta depremzede kadınları unutmadı

LÖSEV Kahramanmaraş'ta depremzede kadınları unutmadı

GÜNDEM 8.03.2023 16:11:27
LÖSEV Kahramanmaraş

LÖSEV’in emekçi kadınları depremden etkilenen bölge halkı için “Birlikte güçlüyüz, birlikte iyileşeceğiz” sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor.

ANKARA (İGFA) - Türkiye'de kadınların toplam iş gücüne katılım oranının, erkeklere göre düşük seviyelerde olduğu göz önüne alındığında  Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), yüzde 90 oranındaki kadın istihdamıyla Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri olmayı sürdürüyor.

Yüzde 90 kadın çalışan istihdamıyla 25 yıldır kadın gücünü ve emeğini arkasına alarak büyüyen LÖSEV, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kadınlarla özel olarak ilgilenirken, desteklerini de ulaştırdı.

Bu kapsamda LÖSEV çalışanları ve gönüllüleri, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü’nde bulunan Sevgi ve Umut Evi adını verdiği çadırında, depremzede ailelerle bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında Lösemili Çocuklar Köyü’nde kalan kanser hastası ve depremzede kadınlarımıza psikolojik desteğin yanı sıra eşit, adil, insan onuruna yakışır bir yaşam sürdürebilmeleri için hukuki haklarına ilişkin bilgilendirmelerin yapıldığı bir seminer düzenlendi.

ŞEHİTLER MÜZESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BAŞKAN AKTÜRK’TEN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

AKSARAY BAROSU BASIN AÇIKLAMASI 5 Nisan Avukatlar Günü

Rektör Arıbaş: Anadolu Ajansı 105 Yıldır Hakikatin Sesi

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK ADIM

MEDAŞ BİNASININ YIKIMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

MHP AKSARAY KAÇEP 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    9407,17%0,29
  • DOLAR

    37,99% 0,07
  • EURO

    41,52% -0,28
  • GRAM ALTIN

    3649,65% -1,63
  • Ç. ALTIN

    6046,99% -1,34

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.