LC WAKİKİ 1000 KİŞİ İSTİHDAM EDECEK

Aksaray Kent Haber √ Aksaray Haberleri

HABER 23.03.2022 13:53:00
LC WAKİKİ 1000 KİŞİ İSTİHDAM EDECEK

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ “ 2020 YILININ EN BÜYÜK YATIRIMINI AKSARAY’A KAZANDIRMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”
2020 yılının en büyük yatırımı olan Lc Waikiki Aksaray fabrikasının inşaatı hızla devam ederken firma ilk etapta 1000 kişiyi istihdam edecek. 
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, LC Waikiki İdari işler Müdürü Barış Eyüboğlu, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri ile STK Başkanlarının katılım gösterdiği bilgilendirme toplantısı çıkışında açıklamalarda bulunan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göktaş; “ Türkiye’nin en büyük Tekstil Firmalarından birisi olan LC Waikiki’nin personel istihdam toplantısında bir araya gelerek görüşmeler gerçekleştirdik. 2020 Yılının en büyük yatırımı olarak belirlenen Markamız Organize Sanayi Bölgesinde inşaatı hızla devam eden fabrikasında ilk etapta 1000 kişiyi istihdam edecektir. Fabrikanın tam kapasite ile aktif hale gelmesi sonrasında ise bu sayı 5 katının üzerine çıkacaktır. LC Waikiki Aksaray tarihinin en büyük yatırımcıları arasında yer almıştır. 2020 yılında yatırım için kendileri ile görüşmeye başladığımızda Aksaray’ın bulunmaz bir konumda olduğunu ve imkanlarının bölgede en üst düzeyde olduğunu İş Dünyasının öncü kuruluşu olarak her türlü desteği de kendilerine vereceğimizi ifade ettiğimizde bizlere olan güvenleriyle yatırım kararını aldılar. Allah’a şükürler olsun ki bugün fabrikanın büyük bir kısmı tamamlanmak üzeredir. LC Waikiki ile birlikte çok daha fazla yatırımcı Aksaray’a akın edecektir. İşte bu noktada Ortaköy, Eskil ve Sultanhanı’nda açtığımız Organize Sanayi Bölgeleri ilaç olacak ve Aksaray sanayi kenti olacaktır. Bizlere inanan ve yatırımlarında Aksaray’ı tercih eden LC Waikiki Yönetim Kuruluna ve bu yatırımda desteklerini esirgemeyen Aksaray Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımız, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Müdürlerine ve STK Başkanlarımıza teşekkür ederiz” Dedi. 


Anahtar Kelimeler: WAKİKİ İSTİHDAM EDECEK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.