LAVANTA BAHÇESİ YENİ SEZONA MERHABA DEDİ

BAŞKAN DİNÇER; “DOĞANIN HUZUR VERİCİ ATMOSFERİNİ YAŞAMAK İSTEYEN HERKESİ LAVANTA BAHÇEMİZE BEKLİYORUZ”

HABER 29.06.2024 20:44:00
LAVANTA BAHÇESİ YENİ SEZONA MERHABA DEDİ

Aksaray'ın doğal güzellikleriyle öne çıkan yeni cazibe merkezi, Lavanta Bahçesi, yeni sezona bugün görkemli bir açılış töreniyle merhaba dedi. Açılışa Milletvekili Cengiz Aydoğdu, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Aksaray Belediye Başkanı, Dr. Evren Dinçer açılış töreninde yaptığı konuşmada, lavanta bahçesinin doğal güzelliklerin bir araya geldiği bir mekân olmanın ötesinde, şehre ekonomik ve turistik katkılar sağlayacağını, projenin Aksaray'ın yeşil dokusunu güçlendireceğini ve bölgeye olan ilgiyi artıracağını ifade etti.

Başkan Dinçer konuşmasının devamında şöyle devam etti. “Burada, doğanın huzur verici atmosferi içinde yürüyüş yapabilir, ailenizle keyifli vakit geçirebilir ve unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. Gelecek yıllarda lavanta bahçemizi daha da geliştirerek, ziyaretçilerimizin deneyimini daha da zenginleştirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “Bugün Aksaray Belediyesi Lavanta Bahçesi'nin yeni sezon açılış töreninde bir araya gelen vatandaşlarla birlikteyiz. Aksaray Belediyesi Lavanta Bahçesi, 20 bin metrekarelik geniş bir alana yayılarak doğaseverlere eşsiz bir deneyim sunuyor.

Burada çocuklarımız, beton yapıların gürültüsünden uzaklaşarak doğanın huzur verici atmosferinde vakit geçirebilirler. Lavanta bahçesi, şehrimizin sadece bir turistik çekim merkezi olmanın ötesinde, doğayla yeniden bağ kurmamızı sağlıyor" diyen Aydoğdu, Aksaraylıları bu eşsiz mekândan en güzel şekilde faydalanmaya davet etti.

20 bin metrekarelik alana kurulan Lavanta bahçesi ziyaretçilere unutulmaz bir doğa deneyimi yaşatırken, açılış etkinliği de büyük bir coşkuya sahne oldu.


Anahtar Kelimeler: LAVANTA BAHÇESİ SEZONA MERHABA

EVDE TEMİZLİK VE BAKIM HİZMETLERİ İLE YILIN İLK 6 AYINDA BİN 141 VATANDAŞ ZİYARET EDİLDİ

AKSARAYLI GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ VERECEK BİLGİHANELERİN İLKİ BU HAFTA EĞİTİME BAŞLIYOR

LAVANTA BAHÇESİ YENİ SEZONA MERHABA DEDİ

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’DEN MÜJDE

AKSARAY’DA ŞEHİR GENELİNDE EŞ ZAMANLI DİLENCİ OPERASYONU YAPILDI

HAMİDİYE MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HIZLA İLERLİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ İZİNSİZ HAFRİYAT DÖKÜMÜNÜ ENGELLEMEK İÇİN KARARLI

  • BIST 100

    10343,31%-2,86
  • DOLAR

    32,64% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2447,76% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3928,38% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.