LAVANTA BAHÇESİ, 25 TEMMUZA KADAR 12.00- 20.00 SAATLERİ ARASINDA ZİYARETE AÇIK OLACAK

DOĞAYLA İÇ İÇE LAVANTA BAHÇESİ, ZİYARETÇİLERİNE HUZUR DOLU ANLAR SUNUYOR

HABER 5.07.2024 12:28:00
LAVANTA BAHÇESİ, 25 TEMMUZA KADAR 12.00- 20.00 SAATLERİ ARASINDA ZİYARETE AÇIK OLACAK

 

Aksaraylıları mor çiçeklerin büyüleyici kokularıyla bir araya getiren Lavanta Bahçesi, doğaseverlere eşsiz bir deneyim sunuyor. Topakkaya Mevkii'nde, Gülüm Pişmaniye'nin arkasında konumlanan bu benzersiz bahçe, ziyaretçilerine doğanın kucağında huzurlu anlar yaşama fırsatı veriyor.

Bahçenin kapıları her gün 12.00- 20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açılıyor. Mor çiçeklerin yaydığı hoş kokular eşliğinde yapılan yürüyüşler, ziyaretçilere doğanın içinde bir rahatlama ve yenilenme fırsatı sunuyor. Bahçe, aynı zamanda fotoğraf meraklıları için de ideal bir ortam sağlıyor; lavantalar arasında çekilen fotoğraflar, doğanın büyüsünü ve renklerini yakalamak isteyenler için harika bir fırsat oluşturuyor.

Lavanta Bahçesi'ne giriş ücretsiz. Lavanta Bahçesi, özellikle şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğanın sakinliğini ve güzelliklerini keşfetmek isteyenler için ideal bir kaçamak noktası olarak öne çıkıyor. Topakkaya Mevkii'nde bulunan bu yeni doğal cennet, ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmak için hazır bekliyor.

Lavantaların büyüleyici dünyasına adım atmak isteyen herkesi Lavanta Bahçesi'ni keşfetmeye davet eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şu görüşlere yer verdi. “Geçen hafta yeni sezonuna merhaba dediğimiz Lavanta Bahçemizi henüz ziyaret etmediyseniz mor çiçeklerin büyüleyici kokusuyla ve doğanın sakinliğiyle sizi karşılayacak Lavanta Bahçemizi mutlaka görmelisiniz. Doğanın bize sunduğu bu huzur dolu anları birlikte yaşamak için sizi Lavanta Bahçesi'ne davet ediyorum. Lavanta Bahçemize gelip, bu eşsiz deneyimi bizimle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Lavanta Bahçesi'ne giriş ücretsiz olup, ziyaretçilerden doğaya saygı çerçevesinde davranmaları bekleniyor. Özellikle fotoğrafçılık meraklıları için muhteşem bir sahne sunan bahçe, unutulmaz anlar yaşamak isteyen herkesi 25 Temmuz tarihine kadar ziyaret etmeye davet ediyor.


AKSARAY’DA KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİNDE YAZ KURSLARI ANNE VE ÇOCUKLARI BİR ARAYA GETİRİYOR

GELENEKSEL NAZAR MOTİFLERİNDEN OLUŞAN SERGİ İLGİ GÖRDÜ

Aksaraylı Vatandaş Denizde Boğularak Hayatını Kaybetti

Tır ile otomobil trafik ışıklarında çarpıştı

ASTİM'DE YENİ AİLE SAĞLIK MERKEZİ İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR

Aksaray Belediyesi Sürücü Adayları İçin Yeni Eğitim ve Sınav Güzergahı Çalışmalarına Başladı

Hamidiye Mahallesi'nde Yangın Paniği

  • BIST 100

    10864,08%0,11
  • DOLAR

    32,69% 0,10
  • EURO

    35,41% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2478,24% -1,31
  • Ç. ALTIN

    4012,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.