KUZEYİN SULTANLARI HAYALİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ

HABER 11.06.2020 11:52:00
KUZEYİN SULTANLARI HAYALİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Kuzeyboru Voleybol takımının büyük bir hayali gerçekleştirdiğini söyledi. 

 

ASÜ tarafından düzenlenen “Kuzeyin Sultanları ile Aksaray Sultanlar Liginde, Hayal Et, İnan, Başar” isimli online konferansta, takımın Sultanlar Ligi’ne yükseliş hikayesi anlatıldı. Rektör Şahin’in modere ettiği etkinlikte Kulüp Asbaşkanı Habib Özbek ve Kulüp Oyuncusu Dilek Kınık, sürece ve yeni dönemin hazırlıklarına ilişkin bilgiler aktardı. Konferansın başlangıcında genel bir çerçeve çizen Prof. Yusuf Şahin, Kuzeyboru’ya Aksaray’ın umudu olduğu ve moralini yükselttiği için teşekkür etti. Aksaray için büyük bir hayalin gerçeğe dönüştüğüne dikkat çeken Şahin, “Bazen maçlara gelerek bazen de uzaktan Kuzeyboru’yu dikkatle izliyoruz. Kuzeyboru’nun Sultanlar Ligine çıkmasına en çok sevinenlerden birisi olduğumuzu da söyleyebiliriz. Tüm camiayı tebrik ediyoruz” dedi. ASÜ ve Kuzeyboru’nun sporu sevdirmek, geliştirmek ve yaygınlaştırmak gibi ortak bir amacının da olduğuna dikkat çeken Rektör Şahin, “Üniversitemiz 2018 yılının sonunda, 2006 ve sonrasında kurulan üniversiteler içerisinde spor ve sağlık alanında ihtisaslaşmayla yetkilendirildi. Dolayısıyla Aksaray’da her türlü sporun yaygınlaşması, eğitim başta olmak üzere topluma yayılması anlamında sorumluluklarımız var. Bu açıdan, Kuzeyboru ile ortak bir amacımız söz konusu” dedi. Takımın başarılı olması adına çalıştıklarını ve bu süreçte Üniversitenin desteğini önemsediklerini ifade eden Kuzeyboru Gençlik ve Spor Kulübü Asbaşkanı Habib Özbek, desteklerinden dolayı Rektör Şahin’e teşekkür etti. Kuzeyboru Gençlik ve Spor Kulübü Oyuncusu Dilek Kınık da, düzenlenen online konferansın taraftarla buluşmalarına olanak sağladığını belirterek, ASÜ’ye teşekkür etti. Bir hayali gerçeğe dönüştürdüklerini kaydeden Kınık, “Hayali devam ettirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi. 

 

Konferans, Sultanlar Ligi serüveni, yeni dönem hazırlıkları, yeni transferler, taraftarlar ve şehirle diyalog gibi detayların anlatımıyla sürdü.  


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Validen gençlere hodri meydan 'Çaylar demli olsun, sohbet koyu olacak

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.