Kütahya'ya Avrasya hizmet ödülü

Kütahya'ya Avrasya hizmet ödülü

GÜNDEM 30.11.2023 14:10:14
Kütahya

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği tarafından Avrasya Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

KÜTAHYA (İGFA) -  “Avrasya Hizmet Ödülleri” töreni, Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya Vakfı) tarafından Ankara Resim ve Heykel Müzesi Tarihi Türk Ocağı Salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlanan programa Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, çok sayıda milletvekilli ve vatandaşlar katıldı.

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği projeler ve insan odaklı çalışmalarıyla birçok ödüle layık görülen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya Vakfı) tarafından Avrasya Hizmet Ödülü verildi.

Türkiye ile Avrasya ülkeleri arasındaki iyi niyet ve dostluk ortamının gelişmesine sunduğu katkılardan dolayı ödüle layık görülen Başkan Işık, anlamlı bir ödülü almaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek ülkemize, gönül coğrafyamıza ve Türk Dünyasına hizmet etmekten onur ve gurur duyduğunu ifade etti.

Anahtar Kelimeler: kütahya'ya avrasya hizmet ödülü

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

Rektör Arıbaş: Bizlere düşen görev 19 Mayıs ruhunu yaşatmaktır

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,84% -0,02
  • EURO

    43,65% 0,68
  • GRAM ALTIN

    4038,79% 0,95
  • Ç. ALTIN

    6601,79% 0,78

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.