Kütahya'da 'Tarım Kongresi' sona erdi

Kütahya'da 'Tarım Kongresi' sona erdi

GÜNDEM 10.10.2022 16:59:40
Kütahya

Kütahya'nın ev sahipliğinde 3 gün süre ile Kütahya’da gerçekleştirilen 6. Uluslararası Anadolu Tarım Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi sona erdi. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, kongreye ev sahipliği yapmanın onurunu yaşadıklarını ifade etti.

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Türk Bilim ve Teknoloji Yayınları (TURSTEP) ve Türkiye Tarım-Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi (TURJAF) öncülüğünde gerçekleşen 6. Uluslararası Anadolu Tarım Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi sona erdi.

Kongre sonunda katılımcılarla bir araya gelen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Kütahya’da uluslararası bir tarım kongresinin gerçekleştirilmesinde çok büyük katkılarınız oldu. Bu toplantıya ev sahipliği yapmanın onurunu ve haklı gururunu yaşadık. Belediyedeki çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Daha önce 2021 yılında uluslararası kongreye ev sahipliği yapmıştık. Yine ikinci uluslararası kongreye de sizlerin vesilesi ile ev sahipliği yaptık. Hem şehir için hem de çalışanlarımız için önemli bir tecrübe oldu. Burada sunulan bildirilerde Türk tarımı başta olmak üzere, dünya tarımı üzerine düşeni alacak ve yararlanacak” dedi.  

Kongre koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu ise, “Bu kongrenin gerçekleşmesinde ev sahipliği yapan, amacına ulaşan bir kongre olmasında üzerine düşen görevi yerine getirerek büyük emek veren Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve çalışma ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonunda kongre koordinatörü Şekeroğlu Başkan Işık’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.


Anahtar Kelimeler: kütahya'da 'tarım kongresi' sona erdi

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.