KURTULUŞTA YANAN EV İÇİN YARALAR SARILIYOR, YENİDEN İMAR EDİLİYOR

HABER 29.02.2020 10:22:00
KURTULUŞTA YANAN EV İÇİN YARALAR SARILIYOR, YENİDEN İMAR EDİLİYOR

Aksaray Kurtuluş mahallesinde soba patlaması nedeniyle tamamen yanan ve çatısı çöken ev için haberleri yayınlandıktan sonra yardımlar çığ gibi aktı. Geçen hafta temeli atılan evin bu gün duvarları yapılmaya başlandı. Aksaray’ın sahiplendiği Kurtuluş Mahallesinin eski ve yeni muhtarlarının da birlikte gayret ettikleri inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yanan evin yerine yeniden yapılacak olan duvar işçiliğini ise tüm Aksaraylının tanıdığı Kılıçaslan parkında suya düşerek boğulan ve 115 gün sonra hayatını yitiren 3.5 yaşındaki Abdulraouf CHAFA adlı  Afganlı çocuğun babası Abdul maruf CHAFA yapıyor.

KURTULUŞTA YANAN EV İÇİN YARALAR SARILIYOR

Yanan ev için yapılan yardım duyurusuna ben de duvar ve sıva işçiliğini yapmak istiyorum diyen Abdulmarif CHAFA ‘nın bu yüreğinden gelen teklifine bir yardım kuruluşu destek verdi. Duvar ve sıva işi yapan ustaların işçilik masraflarını üstlenen Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şenol Korkmaz, Yeşil Doğa Derneği yetkililerini arayarak kısa zamanda ailenin yuvalarına kavuşmaları için ihtiyaç duyulan desteği vereceklerini belirtti.

KURTULUŞTA YANAN EV İÇİN YARALAR SARILIYOR

Bilindiği üzere yanan ev için yapılan çağrıya  cevap veren  bir çok hayırseverler inşaatın belli bölümlerini üstenmişlerdi kısa zamanda tamamlanması için yoğun çaba gösterilen inşaatın sıcak yuvaya dönüştürülmesi çabaları devam ediyor


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.