KURBAN BAYRAMI BİRLİK VE BERABERLİĞİ

17.08.2018 11:12:19
KURBAN BAYRAMI BİRLİK VE BERABERLİĞİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, bayramların sevgi, saygı, hoşgörü ve aynı ortak duyguda buluşmaya vesile olduğunu söyledi.

Rektör Şahin, Kurban Bayramı münasebetiyle yazılı bir basın açıklaması yaptı. Dayanışma ve paylaşmanın aziz milletin en kadim değerleri arasında yer aldığını ve bu özelliğin milleti güçlü kılan zengin bir medeniyet birikimi olduğunu belirten Prof. Şahin, ?Kurban Bayramı Allah?a olan sadakatin yanı sıra, bir yanıyla da toplumsal dayanışmaya vurgu yapmakta, birlik ve beraberliği pekiştirmektedir. Paylaşma ve aynı duyguda bütünleşme gibi özellikleriyle Kurban Bayramı, toplumsal yapıyı güçlendirmesi bakımından da ayrıca bir öneme sahiptir. Bayramlar kardeşliği yaşatma, kulluk bilinciyle Allah?a yaklaşma, arınma ve hayatın geri kalanı için bir istikamet belirleme anlamında da önemli bir fırsattır? dedi.

Kurban Bayramının hayırlara, huzura ve berekete vesile olmasını dileyen Şahin, sözlerini şu şekilde tamamladı: ?Tüm milletimizin, İslam Âleminin ve çalışma arkadaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz.


Aksaray Ağaçören 4. Ceviz Festivali Büyük Coşkuyla Gerçekleştirildi

Hep beraber terörün ve şiddetin olmadığı bir Türkiye’yi inşa edelim

İstanbul'da Muhtarlar Buluşması Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Yerlikaya'dan Önemli Mesajlar

Aile ve Sosyal Hizmetler'den 81 ilde 'Yenilikçi Mahalli' hizmet içi eğitim

AKSARAY OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE YEŞİL DÖNÜŞÜM ADIMLARI ATILDI

Öğretmenlerden Örnek Çaba Devamsız Kız Öğrencileri Tekrar Okulla Buluşturuyorlar

Otizmli Öğrenciler, Hayalleriyle Özel Bireylerin Eğitimine Destek Olacak

  • BIST 100

    8838,6%2,13
  • DOLAR

    34,23% 0,06
  • EURO

    36,99% -0,04
  • GRAM ALTIN

    3024,30% 1,08
  • Ç. ALTIN

    5004,16% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.