Külliye'de erken ve sürpriz kutlama

Külliye'de erken ve sürpriz kutlama

SİYASET 29.12.2022 18:56:39
Külliye

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki buluşma öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Ocak'ta 75'ine girecek olan ittifak ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için erken doğum günü kutlaması yaptı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

İkili, görüşmeye başlamadan önce doğum günü kutlaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Ocak 2023 tarihinde 75 yaşına girecek olan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye üç hilalli pasta kestirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üç hilalli pastayı Cumhurbaşanı Erdoğan'a ikram etti.

Bahçeli, ayrıca Erdoğan'a Cumhuriyet'in 100'üncü yılına ithafen 1 adet kırmızı ve 99 adet beyaz gül takdiminde bulundu.

İkili arasındaki görüşme yaklaşık 50 dakika sürerken, görüşmenin ayrıntılarına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Anahtar Kelimeler: külliye'de erken ve sürpriz kutlama

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.