KOSGEB'in depremzede işletmelere desteği sürüyor

KOSGEB'in depremzede işletmelere desteği sürüyor

EKONOMİ 22.11.2023 12:22:23
KOSGEB

KOSGEB, 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen işletmeler için destek programı başlattı. Program kapsamında depremden etkilenen mikro, küçük ve orta ölçekli işletmeler 200 bin TL’den 750 bin TL’ye kadar destek alabilecek.

ANKARA (İGFA) - KOSGEB, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem sonrası mikro, küçük ve orta ölçekli işletmelerin canlandırılmasına yardımcı olmak amacıyla yeni bir destek programı başlatmıştı.

Destek programına göre; Adana, Diyarbakır, Elazığ, Kilis, Osmaniye, Şanlıurfa, Gaziantep, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya şehirlerinde depremden etkilenen KOBİ’ler 200 bin TL’den 750 bin TL’ye kadar destek alabilecek.

Programa başvurmak isteyen işletmelerden, tebligatların dijital olarak iletilmesini sağlayan UETS (Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi) hesabına sahip olmaları isteniyor.

KOSGEB’in depremzede işletmelere destek programını açıklamasının ardından bir destek de e-dönüşüm sektörünün lider kuruluşu TÜRKKEP’ten geldi.

TÜRKKEP, afetten etkilenen 11 ildeki KOBİ’ler için UETS Bağlantılı KEP Paketi’ni % 50 indirimle sunuyor. TÜRKKEP, yeni müşterilerine özel olarak hazırladığı bu kampanyayla KOSGEB desteğinden faydalanacak işletmelerin UETS adreslerini KEP hesaplarına bağlayarak e-tebligatlarını (elektronik tebligatlarını) KEP üzerinden yönetmelerine imkân sağlıyor.

KOSGEB’in destek programına başvurmak isteyen 11 ildeki depremzede işletmeler, UETS Bağlantılı KEP Paketi’ni % 50 indirimle temin etmek için https://turkkep.com.tr/kullanici-talep-formu/ üzerinden kampanyadan faydalanabiliyor.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

Rektör Arıbaş: Bizlere düşen görev 19 Mayıs ruhunu yaşatmaktır

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,84% -0,02
  • EURO

    43,65% 0,68
  • GRAM ALTIN

    4038,79% 0,95
  • Ç. ALTIN

    6601,79% 0,78

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.