KOP İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin Aksaray’a geldi

KOP İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin Aksaray’a geldi

HABER 25.03.2021 23:55:00
KOP İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin Aksaray’a geldi

Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, KOP İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin ile birlikte Ticaret Borsasını istişare toplantısı yapıldı.
Borsa Başkanı Hamit Özkök ev sahipliğinde Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Süt Sığırı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav’ında katıldığı değerlendirme ve istişare toplantısında, Aksaray’ın başta tarım, hayvancılık olmak üzere sulama, sosyal projeler ve diğer alanlarda KOP tarafından sağlanan destekler ve yeni projelerle ilgili konular görüşüldü.

Toplantıda Ticaret Borsası ne toplantı katılımcıları tarafından tarım, hayvancılık, sulama alanlarında uygulanan ve yeni hazırlanarak KOP desteği için başvurusu yapılan projelerle ilgili bilgiler verildi.
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray’da marka değeri olacak büyük projelerin altyapısını oluşturulduğunu kaydetti. 
Göreve başladıktan sonra ilk il ziyaretini Aksaray’a gerçekleştirdiğini ifade eden KOP İdaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin Aksaray’ın taleplerinin kendilerini heyecanlandırdığını söyledi. 
İlk kurulduğunda 4 il daha sonra 8 ili kapsayan KOP’un bölgenin ihtiyaç ve öncelikleri için can suyu olmaya devam edeceğini belirten Şahin; “KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Tarımdan, Hayvancılığa, Tarımsal Sulamadan Su Varlığının Araştırılmasına, Enerjiden Ulaşıma, Turizmden Eğitime kadar çok sektörlü ve topyekûn kalkınmanın gerçekleşmesi hedefleyen, katma değer artışı ve sürdürülebilirlik ilkesiyle proje bazlı hibe desteklerini sürdürüyor”dedi. 
Aksaray için kendilerine düşen ne varsa en iyi şekilde odaklanarak bölgeye hizmet etmek için çalışacaklarını belirten Şahin; sadece oluşturulacak bütçelerle sınırlı kalmayıp tarım, hayvancılık, sulama ve diğer alanlarda ilgili kurumlar nezdinde Ankara’dan projelere destek sağlamak için gayret göstereceklerini aktardı. 
KOP’ın kültür ve eğitim ile sosyal ve insanı projelere de gerekliği desteği sağladığını belirten Şahin; KOP Kaynaklarının en verimli şekilde kullanılarak bölge illerine gerekli destekleri sağlayacağını kaydetti.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.