KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

HABER 2.09.2021 19:00:00
KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY; “BELEDİYE BAŞKANIMIZI BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay beraberindeki heyet ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Aksaray’ın sürekli büyüyen ve gelişen şehirler arasında olduğunu belirtti.

Belediyecilik hizmetleri konusunda değerlendirme bulunmak üzere ekibiyle birlikte Aksaray’a gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile görüştü. 

Başkan Dinçer, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Aksaray’da hayata geçirdiği hizmet ve projelerden bahsetti. Belediye hizmetleri konusunda değerlendirmede bulunan Başkan Dinçer, yerel yönetimler olarak istihdam odaklı, sosyal belediyecilik örneği sergilerken şehre vizyon katacak projeler üzerinde önemle durduklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte Aksaray Belediyesi Gençlik ve Bilim Merkezini ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Bilim Merkezini çok iyi bulduğunu söyleyip bilim merkezi ile ilgili fikirlerini Başkan Dinçer ile paylaştı. 

Ardından Başkan Dinçer ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Şeyh Hamid-i Veli Somuncu Babanın kabrini ziyaret edip dua ettiler. Başkan Dinçer ve Misafir Belediye Başkanı Altay, Külliye ve Somuncu Baba minyatür müzesini gezdiler.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Aksaray’da nitelikli projelerin hayata geçtiğini ve şehir adına önemli gelişmelerin yaşandığını söyleyip Başkan Dinçer’i tebrik etti.

Köy ve mahalle muhtarları istişare toplantısı

Ortaköy’den Aksaray’a Uzanan Büyük Vurgun!

Yeşiltepe’nin Eski Belediye Başkanı’ndan Mevcut Yönetim Eleştirisi: “Yaptıklarımız Satılıyor

Kargo Dağıtımı Yapan Sürücülere Uyarı: P1 Belgesi, SRC ve Psikoteknik Zorunlu!

BAŞKAN DİNÇER, 40 METRELİK YENİ ÇEVRE YOLU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ayşe Alp’ten Sert İstifa: “Onurumu Zedelettirmem, Emri Vakiye Boyun Eğmem

AKSARAY BELEDİYESİNE AİT NOHUT TARLASINDA HASAT BAŞLADI

  • BIST 100

    10366,16%-0,04
  • DOLAR

    40,38% 0,21
  • EURO

    47,08% 0,59
  • GRAM ALTIN

    4353,82% 0,64
  • Ç. ALTIN

    6958,85% 0,87

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.