KONSİAD Konya Şube Türk Milleti asla boyun eğmez

29.08.2018 17:32:00
KONSİAD Konya Şube  Türk Milleti asla boyun eğmez

Tarihte Türk Milletinin imkansızlıklar içinde dahi diz çökmediğini hatırlatan KONSİAD Konya Şube Başkanı Aydın, ?Ne şimdi ne de gelecekte, varlığımıza kast etmek isteyenlere asla izin vermeyeceğiz? dedi

Kısa adı KONSİAD olan Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı. Aydın açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

"Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferi olan, 30 Ağustos 1922`de kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi`nin 96. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün başkomutanlık ettiği büyük taarruz neticesinde işgal altındaki vatan topraklarının düşmandan bütünüyle arındırıldığı bu destansı zafer, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti`nin kuruluş temellerini oluşturmaktadır.

Aradan 96 yıl geçti. Geçmişte ülkemizi savaşla ele geçiremeyenler, 15 Temmuz hain darbe girişimi ile bir kez daha denediler. Olmadı şimdi, siyasi ve ekonomi üzerinden Türkiye?mize diz çöktürmeye çalışıyorlar. Anlayamadıkları şey ise imkansızlıklar içinde boyun eğmeyen Türk halkının bugün hiç boyun eğmeyeceğidir.

Çünkü bundan 96 yıl önce Dumlupınar`da aziz şehitlerimizin destansı mücadeleleri ve mübarek kanlarıyla tescil edilen iradeye bugün de sahibiz. 15 Temmuz kanlı darbe girişimi ve son aylarda ülkemize yönelik ekonomik saldırılar karşısında milletimizin ortaya koyduğu tavır, bu topraklarda `Büyük Taarruz` ruhunun ne kadar diri olduğunun en büyük göstergesidir.

Eskisinden çok daha güçlü olan ülkemiz ve insanımız ne şimdi ne de gelecekte varlığına kast etmek isteyenlere asla izin verecektir.?

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı`nın 96. Yıl dönümünü tebrik ediyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakların ebediyete kadar Türk Milleti`ne ait olacağını tüm dünyaya duyuran İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.?


IHLARA VADİSİ CAM TERAS VE KAFETERYA PROJESİNDE PEYZAJ ÇALIŞMASI YAPILIYOR

200 YIILIK OSMANLI DÖNEMİ ESERİ KARASU KÖPRÜSÜ RESTORE EDİLEREK AKSARAY KÜLTÜR MİRASINA KAZANDIRILIYOR

AKSARAY BELEDİYESPOR U – 15 TAKIMI KÜÇÜK KIZLAR TÜRKİYE HENTBOL ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE 2. OLDU

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR SON ÖDEME TARİHİ 31 MAYIS

YENİ BİSİKLET PARKLARININ MONTAJI BAŞLADI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER "TÜRKİYE ÜZERİNE OYNANAN OYUNLAR" ADLI SÖYLEŞİ PROGRAMINA KATILDI

Boyundan Büyük Kupa’nın Sahibi Oldu

  • BIST 100

    10158,6%-0,15
  • DOLAR

    32,19% 0,18
  • EURO

    35,12% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2472,15% 0,19
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.