Kömür Haberi İle Alakalı Valilik Açıklama Yaptı

22.11.2017 17:40:09
Kömür Haberi İle Alakalı Valilik Açıklama Yaptı

Yanmayan kömür haberi ile Alakalı Aksaray Valiliği açıklama yaptı. Bazı basın ve yayın organlarının 22.11.2017 Çarşamba günü yayınlanan nüshalarında ?Kömürler Yanmıyor?, başlıklı haberler ile ilgili aşağıdaki açıklamayı yapma gereği duyulmuştur:

Bakanlar Kurulunun 13.03.2017 tarih ve 2017/10031 sayılı kararı gereğince 2017 kış döneminde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere İlimiz Merkezine 20.000 ton kömür tahsis edilmiştir. Sevk edilen kömürlerin Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu temin teknik şartnamesine uygunluğunu gösteren teknik analiz raporları ve satış izin belgelerinin temin edilmesini müteakiben dağıtım çalışmalarına başlanılmıştır. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca 2017 yılı kış döneminde dağıtılan kömürlerle ilgili vatandaş şikâyetleri Valiliğimizce hassasiyetle takip edilmekte olup, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda kömürlerin gönderildiği ocağın değiştirilmesi sağlanmıştır. Ayrıca dağıtılan kömürlerle ilgili Vakfımızca da teknik analizler yaptırılmış olup, standartlara uygun olmayan kömürlerle ilgili vatandaş mağduriyetleri giderilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.  

ŞEHİTLER MÜZESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BAŞKAN AKTÜRK’TEN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

AKSARAY BAROSU BASIN AÇIKLAMASI 5 Nisan Avukatlar Günü

Rektör Arıbaş: Anadolu Ajansı 105 Yıldır Hakikatin Sesi

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK ADIM

MEDAŞ BİNASININ YIKIMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

MHP AKSARAY KAÇEP 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    9407,17%0,29
  • DOLAR

    37,99% 0,07
  • EURO

    41,52% -0,28
  • GRAM ALTIN

    3649,65% -1,63
  • Ç. ALTIN

    6046,99% -1,34

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.