Kızlara Sözlü Taciz Gerginliği: 1 Yaralı

Aksaray'da dün gece Ebu Feyz adese kavşagın da hareketli anlar yaşandı

ASAYİŞ 11.08.2024 01:58:00
Kızlara Sözlü Taciz Gerginliği: 1 Yaralı


Aksaray'da dün gece Ebu Feyz Elçibey Caddesi, diğer adıyla Cafeler Caddesi'nde, genç kızlara yönelik sözlü taciz nedeniyle çıkan kavgada bir kişi yaralandı. Olay, madde bağımlısı olduğu iddia edilen E.K.'nin, iki genç kızı takip ederek sözlü tacizde bulunmasıyla başladı. Durumu fark eden K.S. adlı bir genç, tacize müdahale etmek isteyince olay kısa sürede kavgaya dönüştü.

Gece saatlerinde Adese Kavşağı'nda gerçekleşen olayda, E.K. adlı şahıs, bilinç durumu yerinde olmadan genç kızları taciz etti. Bu duruma tepki gösteren K.S., aracından inip olaya müdahale etmek istedi ancak E.K. elindeki bıçakla K.S.'yi yaralamaya çalıştı. Kavgayı durdurmak isteyen E.K.'nin arkadaşları da başarılı olamayınca, E.K. kendini ve bir arkadaşını bıçakla yaraladı.

Polis ekipleri olay yerine hızla ulaştı ve biber gazı kullanarak saldırganı etkisiz hale getirdi. Çevrede toplanan kalabalık, polisin müdahalesiyle sakinleştirildi. Yaralı şahıs, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kavgaya karışan şahısların ifadelerini aldı ve adli süreci başlattı. Tacize uğrayan genç kızlar ise yaşadıkları korku nedeniyle uzun süre sakinleştirilemedi ve saldırgandan şikayetçi oldular.

Bu olay, çevredeki vatandaşlar arasında endişeye yol açarken, yetkililer benzer olayların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.


Aksaray’da Mevlit Kandili Coşkusu: Camiler Doldu Taştı

Aksaray'da Yöresel Ürünler ve Çağ Kebabı Festivali Büyük İlgi Gördü

Aksaray’da Siyaset Yeniden Şekilleniyor: Ali Karakuş, Yavuz Ağıralioğlu’nun Kuracağı Partinin Aksaray İl Başkanı Oldu

Aksaray’da Teknofest Coşkusu Başladı: Selçuk Bayraktar ve Vali Kumbuzoğlu Yarışmaları İzledi

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, "TÜM İSLAM ÂLEMİNİN VE HEMŞEHRİLERİMİN MEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

Teknofest Roket Yarışmaları Aksaray’da Başlıyor: Selçuk Bayraktar Aksaray’da

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Filistin İçin Gıyabi Cenaze Namazında Ön Saflardaydı

  • BIST 100

    9671,51%-0,14
  • DOLAR

    33,89% 0,05
  • EURO

    37,68% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2822,22% 0,46
  • Ç. ALTIN

    4526,23% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.