KİTAP KONAKLARI YIL İÇERİSİNDE HİZMETE AÇILACAK

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in seçim vaatleri arasında yer alan Kitap Konakları projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor.

HABER 22.03.2021 21:59:00
KİTAP KONAKLARI YIL İÇERİSİNDE HİZMETE AÇILACAK

Aksaray Belediyesi tarafından 4,5 ay önce temeli atılan Paşacık Kitap Konağı, aradan geçen sürede artık yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

 

Paşacık Mahallesinde 360 metrekare alan üzerinde inşa edilen zemin kat seviyesi tamamlanan kitap konağı projesinde ikinci kat iskele çalışması başlatıldı. Paşacık Mahallesi ile birlikte TOKİ Bölgesine, Hasas ve Nakkaş Mahallelerinde aynı gün temeli atılan diğer Kitap Konaklarında çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in seçim öncesinde vaat ettiği projeler arasında yer alan Kitap Konağı projesinde kitapseverler için kitap okuma alanları, araştırma yapma imkanı için çalışma odaları ve dinlenme alanları yer alıyor.

 

Her yaş grubundan vatandaş ve öğrencilerin rahatlıkla kullanabileceği Kitap Konaklarının yıl içerinde tamamlanarak hizmete açılacağını bilgisini paylaşan Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Kitap Konaklarımızı en kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz” dedi. Kitap Konakları kültürünü şehrin her bölgesine yaymayı düşündüklerini ifade eden Başkan Dinçer, “Şuan inşaatı devam eden kitap konaklarımız tamamlandığında Azmi Milli Bahçesinde bulunan Nuri Yazıcı Kitap konağımızla birlikte şehrimiz 4 kitap konağına sahip olacak. Kitap Konaklarımız kaynak çeşitliliği artırarak zengin içeriğe sahip olacak. Her yaş grubu, kendilerine uygun bölümlerden istediği kitaba kolayca ulaşabilecek” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Dinçer, Kitap Konaklarındaki inşaat aşamalarını hassasiyetle takip ettiğini sözlerine ekledi.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,50% -0,09
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2431,39% 0,35
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.