KİTAP KONAĞI YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

22.02.2019 09:52:52
KİTAP KONAĞI YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

KİTAP KONAĞI YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

Aksaray Belediyesinin gençlere yönelik hizmetleri devam ediyor. Bugüne kadar şehrin birçok bölgesinde ve Zinciriye Medresesinde bilgi evleri oluşturan Aksaray Belediyesi, gençlerin faydalanması amacıyla Azmi Milli Fabrikası karşısında 365 metrekarelik bir alana Kitap Konağı adında güzel bir mekân daha kazandırıyor.  

 

Lise ve Üniversite Öğrencilerine yönelik hizmet verecek kitap konağının alt katında kafeterya, sessiz çalışma alanı, mescit, lavabo, mutfak yer alıyor. Üst katta ise bireysel çalışma alanı, grup çalışma odası ve 58 adet bireysel çalışma masası bulunuyor.

Aksaray?da bir ilk olan Kitap Konağının en kısa sürede tamamlanarak lise ve üniversite öğrencilerinin hizmetine açılması hedefleniyor.

Göreve geldiği günden beri Aksaray?ın her türlü sorununa çözüm üretmek için çaba sarf eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı?nın İlim Diyarı Aksaray?ın  adına yakışır bir şekilde kazandırılan bilgi evi ve kitap konağı gibi projeleri vatandaşlar tarafından teveccüh ile karşılanıyor.

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.