Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Montaj video' davası

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Montaj video' davası

GÜNDEM 24.05.2023 17:45:43
Kılıçdaroğlu

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, mitinglerinde kullandığı "montaj video" ile ilgili açıklamaları nedeniyle 1 milyon TL'lik tazminat davası açtıklarını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu'nun talimatı gereğince Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dava açtıklarını açıkladı. 

Çelik, paylaşımında, "Türk tarih ve kültürü ile özdeşleşmiş 'Mertçe Mücadele' etik değerinden bihaber olan, Müfteriliği ise değer olarak benimseyip içselleştirmiş bulunan, Montajcı başından yani Erdoğan'dan; Montaj video sahtekârlıklarının hesabını sormak üzere davamızı açtık!" ifadelerini kullandı.

Çelik, dava sonucunda 1 milyon liralık tazminatın şehitlerin çocuklarına eğitim bursu olarak dağıtılacağını duyurdu.

https://twitter.com/CelikBaskan06/status/1661346570653057024

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.